Suriye'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere Yansıdı - Son Dakika
Dünya

Suriye'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere Yansıdı

ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'nin Duma'daki kimyasal saldırısı sırasında, Esad rejiminin hava savunmasını aktif ettiği anlar görüntülere yansıdı.

14.04.2018 07:14  Güncelleme: 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'nin Duma'daki kimyasal saldırısı sonrası Esad rejimine yönelik hava harekatı düzenledi. Esad rejiminin operasyona karşı hava savunmasını aktif ettiği görüntülere yansıdı.

SURİYE'NİN HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNİ AKTİF ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER

ABD, İngiltere ve Fransa Suriye'ye yönelik hava harekatı düzenlendi. Esad rejimi operasyona karşı hava savunmasını aktif etti. Saldırı anında Suriye'nin savunma sistemiyle karşılık verdiği görüntüler ortaya çıktı.

DEVLET TELEVİZYONU: 13 FÜZEYİ VURDUK

Suriye Devlet Televizyonu Suriye hava savunma sisteminin, Şam'ın banliyösündeki El Kişvah'ta 13 füzeyi vurduğunu öne sürdü.

ŞAM'DA 9, HUMUS, HAMA VE DERA'DA 16 NOKTA VURULDU

Bombardımanda Şam'da 9 olmak üzere Humus, Hama ve Dera'da toplam 16 noktanın vurulduğu, hedef alınan noktalardan ikisinin terör örgütü Hizbullah'a ait olduğu belirtildi. ABD'nin Tomahawk atışlarını Kızıldeniz'de konuşlu gemilerinden gerçekleştirdiği kaydedildi. Bombardımanda ise B1 bombardıman uçaklarının kullanıldığı ifade edildi.


Suriye\'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Suriye'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement