Suriye Krizinin Etkileri Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Suriye Krizinin Etkileri Masaya Yatırıldı

Suriye Krizinin Etkileri Masaya Yatırıldı

Vali Süleyman Tapsız, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen, "Suriye Krizinin Sosyo-Ekonomik Etkileri" adlı panele katıldı.

26.12.2014 09:11  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Süleyman Tapsız, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen, "Suriye Krizinin Sosyo-Ekonomik Etkileri" adlı panele katıldı.

Vali Süleyman Tapsız'ın panelist olarak katıldığı panelin açış konuşmaları, YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek tarafından yapıldı.

Oturum Başkanı Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav'ın konuşmalarının ardından; Suriye Krizinin Sosyo-Ekonomik Etkileri ile ilgili Vali Tapsız tarafından sunum eşliğinde; Kilis'te, bu güne kadar gerek kamplarda ve gerekse şehir merkezinde kalan Suriyeli sığınmacılar için T.C. Devleti, Kilis Valiliği, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından yapılan yardımlar ve sunulan hizmetler karşılaştırmalı olarak anlatıldıktan sonra, Kilis Halkının Suriyeli mültecilere karşı sergilediği kardeşlik ve ev sahipliğinin anlatıldığı bir konuşma yapıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav'ın moderatörlüğünde; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlük Binası Hünkar Dairesinde gerçekleştirilen panele, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Rıdvan Köksüzer, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali ÖZpolat, İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan ve Anadolu Ajansı Ortadoğu ve Afrika Haber Editörü Turan Kışlakçı katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriye Krizinin Etkileri Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement