Suriye lideri Beşşar Esad, paralı askerlerini Ukrayna'ya mı gönderdi? Ermenistan üzerinden geçecekler - Son Dakika
Dünya

Suriye lideri Beşşar Esad, paralı askerlerini Ukrayna'ya mı gönderdi? Ermenistan üzerinden geçecekler

Haber Global'de yer alan iddiaya göre, Rusya Ukrayna'da savaştırmak için Suriye'den paralı askerler getirdi. Elde edilen bilgiye göre Beşar Esad tarafından Rusya'ya gönderilen paralı askerlerin Ukrayna'ya gidiş güzergahı da belli oldu.

04.03.2022 16:20  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının 9. gününde çatışmalar tüm hızıyla sürerken, Rusya'nın Ukrayna'ya Ermenistan üzerinden Beşşar Esad'ın paralı askerlerini sevk ettiği ortaya çıktı.

PARALI ASKERLER ERMENİSTAN ÜZERİNDEN GİDİYOR

Rusya, Ukrayna'da savaştırmak için Suriye'den paralı askerler getirdi. Elde edilen bilgiye göre Beşşar Esad tarafından Rusya'ya gönderilen paralı askerlerin Ukrayna'ya gidiş güzergahı da belli oldu. Suriye'den yola çıkan paralı askerler Ermenistan'a götürülüyor.

MOZDOK ŞEHRİNDEN ÖZEL EKİPLER EŞLİĞİNDE UKRAYNA'YA

Ermenistan'daki Erebuni Hava Üssü'nde toplanan bu askerler Rusya'ya bağlı Kuzey Osetya Cumhuriyeti'ndeki Mozdok şehrine getirildikten sonra Rus ekiple birlikte Ukrayna'ya gönderiliyor.

UKRAYNA'YI TIPKI SURİYE GİBİ İSTİKRARSIZLAŞTIRMA PROJESİ

Rusya'nın Beşşar Esad'ın Ermenistan üzerinden gönderdiği bu paralı askerlerle Ukrayna'da tıpkı Suriye'deki gibi istikrarsızlık oluşturmayı hedeflediği belirtiliyor.

Suriye lideri Beşşar Esad, paralı askerlerini Ukrayna\'ya mı gönderdi? Ermenistan üzerinden geçecekler

Son Dakika Dünya Suriye lideri Beşşar Esad, paralı askerlerini Ukrayna'ya mı gönderdi? Ermenistan üzerinden geçecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu tip haberler çoğaltılmaya başlandı.Bu şu anlama geliyor.Bu tip haberler çoğaldığında kimin üzerinde yapılıyor ise o şeytanlaştırılmak isteniyor demektir.Şimdi Amerika enformasyonu sıradaki planına geçti ve algı pompalamaya başladı.Galiba Başar Esad'ı hızla alaşağı edip Suriye'nin başına pkk/ypg ağırlıklı bir kukla Suriye hükumeti kurduracak. Rusya'nın meşgul olduğunu düşünüp oldu bitti ile bunu hızla yapacak.Sonra sahadaki YPG/PKK lılar ile birleştirip Suriyeyi ele geçirecekler.Rusyayı çıkmak 0 0 Yanıtla

Advertisement