Suriye'nin kurtarılmış kasabası Sarmada'da toplu düğün - Son Dakika
Güncel

Suriye'nin kurtarılmış kasabası Sarmada'da toplu düğün

- Suriye'nin kurtarılmış kasabası Sarmada'da toplu düğün İdlib'in Sarmada kasabasında hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi gençler için toplu düğün töreni düzenlendi.

04.11.2021 14:50  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Suriye'nin kurtarılmış kasabası Sarmada'da toplu düğün

İDLİB - İdlib'in Sarmada kasabasında hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi gençler için toplu düğün töreni düzenlendi.

İdlib Sarmada Merhamet Derneği tarafından düzenlenen toplu düğün töreni, yetim ve savaştan zarar görmüş ihtiyaç sahibi 25 gencin dernek tarafından seçilmesiyle organize edildi. Düzenlenen düğün törenine, gençlerin aile kurma yolundaki adımlarına büyük destek sağlayan evli çiftler katıldı. Aynı zamanda dernek aracılığıyla "Evlilik Terapisi" kursları düzenlenerek, başarılı ve mutlu bir evlilik için çiftlere eğitimler verildi. Düğün töreni, kılıç dansı ve Şam gösterisiyle renkli görüntülere sahne oldu. Toplu düğün töreninin damatlarından Husam Al Abid, "Ben kasabadaki yetimlerden biriyim. Evlenmek istiyordum fakat düğün masraflarına gücüm yetmiyordu. Sarmada Merhamet Derneği'nin başlatmış olduğu toplu düğün organizasyonuna başvurdum ve başvurum kabul edildi. Tüm masrafları dernek üstlendi. Bu güzel organizasyon için minnettarım" dedi.

Suriye\'nin kurtarılmış kasabası Sarmada\'da toplu düğün
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'nin kurtarılmış kasabası Sarmada'da toplu düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı
    20:49 İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı

    İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da birden fazla deprem kaynağının bulunduğunu belirterek, depreme dirençli kentler oluşturulması gerektiğini söyledi. Görür, kentin depreme dirençli ve hazır hale getirilmesi için mikro bölgelemeyle, fay analizi, risk analizi ve risk azaltma çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı.


Advertisement