Suriye Öğrencilere İftar ve Sahur Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Suriye Öğrencilere İftar ve Sahur Yemeği Verildi

Vefa İnsani Yardım Derneği tarafından Reyhanlı Eğitim Köyü'nde bulunan Suriyeli 900 öğrenciye iftar ve sahur yemeği verildi.

17.05.2019 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vefa İnsani Yardım Derneği tarafından Reyhanlı Eğitim Köyü'nde bulunan Suriyeli 900 öğrenciye iftar ve sahur yemeği verildi.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yenigün, yaptığı yazılı açıklamada, savaşın mağdur ettiği Suriyeli çocuklarla ramazan ayı münasebetiyle bir araya geldiklerini belirtti.

Öğrencilere iftar ve sahur ikram ettiklerini aktaran Yenigün, "Merkez, çocukların geleceklerini inşa etmeleri açısından her şey düşünülerek tasarlanmış. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.

Derneklerinin 24 ülkede insani yardım çalışması gerçekleştirdiğini kaydeden Yenigün, dünyada iyiliği yaymak için yürüttükleri çalışmalarına katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Reyhanlı Eğitim Köyü Koordinatörü Hamza Dinçer de Vefa İnsani Yardım Derneği yöneticileri ve hayırseverlere teşekkür etti.

Reyhanlı ilçesinde Katar RAF ve İHH tarafından 2017 yılında hizmete açılan Reyhanlı Eğitim Köyü'nün eğitim ve idari çalışmaları ise Yetim Vakfı tarafından yürütülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye Öğrencilere İftar ve Sahur Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement