Suriyeli Çocuğun Kaçırıldığı İddiasına 1 Tutuklama - Son Dakika
3. Sayfa

Suriyeli Çocuğun Kaçırıldığı İddiasına 1 Tutuklama

Gaziantep’te Suriyeli bir çocuğun kaçırılarak, fidye istendiği iddialarının ardından gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

15.05.2018 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Suriyeli bir çocuğun kaçırılarak, fidye istendiği iddialarının ardından gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Gaziantep'in Esentepe Mahallesi'nde oturan Ahmet Kasım'ın 7 yaşındaki oğlu Yemen Kasım, babasından aldığı 1 TL ile şeker almak için gittiği bakkaldan geri dönmeyince annesi Gane Assene, Düztepe Polis Karakoluna başvurarak çocuğunun kaybolduğunu bildirmiş, bir süre sonra baba Ahmet Kasım, tekrar karakola giderek çocuğunun fidye için kaçırıldığını söylemişti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde ifadesi alınan Ahmet Kasım, sorguda 13 bin liralık borcu nedeniyle çocuğun kaçırıldığını ileri sürmüş, babanın ifadeleri doğrultusunda polis ekipleri A.R (53), kızı S.H. (23) ve oğlu Cuma H.'nin kaldığı eve operasyon düzenlemişti. Yemen Kasım'ı da bulan ekipler çocuğu ailesine teslim ederken, anne, kızı ve oğlunu gözaltına almıştı.

Gözaltına alınan A.R, S.H ve Cuma H., sorgularının ardından adli makamlara götürüldü. Cuma H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.R., S.H. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan gözaltındaki şahısların ifadelerinde çocuğun ailesini tanıdıklarını belirterek, çocuğu kaçırdıkları ve fidye istedikleri yönündeki iddiaları kabul etmediklerini söylediği öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Suriyeli Çocuğun Kaçırıldığı İddiasına 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement