Suriyeli Çocuk 8 Aydır Kayıp - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Çocuk 8 Aydır Kayıp

Suriyeli Çocuk 8 Aydır Kayıp

Suriye’de yaşanan iş savaştan kaçarak Gaziantep’e gelen ailenin 10 yaşındaki çocukları 8 aydır kayıp.Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 9 ay önce Suriye’den kaçarak Türkiye’ye gelen ve Gaziantep’e yerleşen ailenin 10 yaşındaki çocukları Ali Yasin, 8 aydır kayıp. Türkiye’ye geldikten 2 hafta sonra kaybolan çocuklarını her yerde aradıklarını, fakat herhangi bir sonuç elde edemediklerini söyleyen baba Yasin Hasan, "Yaklaşık 9 ay önce Türkiye’ye geldik.

22.01.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de yaşanan iş savaştan kaçarak Gaziantep'e gelen ailenin 10 yaşındaki çocukları 8 aydır kayıp.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 9 ay önce Suriye'den kaçarak Türkiye'ye gelen ve Gaziantep'e yerleşen ailenin 10 yaşındaki çocukları Ali Yasin, 8 aydır kayıp. Türkiye'ye geldikten 2 hafta sonra kaybolan çocuklarını her yerde aradıklarını, fakat herhangi bir sonuç elde edemediklerini söyleyen baba Yasin Hasan, "Yaklaşık 9 ay önce Türkiye'ye geldik. Türkiye'ye geldikten 15 gün sonra oğlum parka gitti ve bir daha geri dönmedi. Her yere müracaat ettik ama hiçbir sonuç elde edemedik. Oğlum bulunmadı. Biz misafir kartı çıkarttık ama onun herhangi bir kimliği yok" dedi.

Anne Vefe Cınid ise oğlunu görenlerin kendilerine haber vermesini istedi. Oğlunun fotoğrafını elinden düşürmediğini söyleyen gözü yaşlı anne, "Oğlumu gören varsa Allah rızası için bize haber versin. Yaklaşık 8 aydır oğlum kayıp. Savaştan kaçıp buraya geldik. Burada 15 gün geçmeden ciğerimiz yandı, çocuğumuz kayboldu. Çocuğumuzun başına ne geldiğini bilmiyoruz. Çok üzülüyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Çocuk 8 Aydır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement