Suriyeli Çölyak Hastalarına Malzeme Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Suriyeli Çölyak Hastalarına Malzeme Dağıtıldı

Suriyeli Çölyak Hastalarına Malzeme Dağıtıldı

Şanlıurfa Çölyaklılar Derneği ile İnsani Yardım Platformu işbirliği ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün katılımıyla Suriyeli çölyak hastalarına malzeme dağıtımı yapıldı.

22.03.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Çölyaklılar Derneği ile İnsani Yardım Platformu işbirliği ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün katılımıyla Suriyeli çölyak hastalarına malzeme dağıtımı yapıldı.

"Ekmek Herkesin Hakkı" sloganıyla çölyak hastalarına glütensiz ürünlerin dağıtıldığı programda konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 2012 yılından bu yana hem Suriye'ye hem Suriye'den Türkiye'ye sığınan mağdurlara hem de bölgede yaşayan muhtaç durumdaki vatandaşlara yardım elini uzatan İnsani Yardım Platformuna teşekkür etti. Çölyak hastaları için özel çalışmaları olduğunu hatırlatan Vali İzzettin Küçük, Uzakdoğu'dan getirilerek Ceylanpınar Tarım İşletmelerinde yetiştirilecek olan glütensiz buğdayla da çölyak hastalarının ihtiyaçlarının karşılanmış olacağını kaydetti.

Şanlıurfa'da yaşayan Suriyeli çocuklar tarafından hazırlanarak programa katılan davetlilere sergilenen renkli gösterilerin ardından yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine verildi. Programın sonunda İnsani Yardım Platformu yöneticilerinden Adil Saraç tarafından çölyak hastalarına gösterdiği hassasiyetten dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e teşekkür plaketi takdim edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyeli Çölyak Hastalarına Malzeme Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement