Suriyeli Gelin, Düğün Sabahı Altınları Alıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Gelin, Düğün Sabahı Altınları Alıp Kaçtı

Suriyeli Gelin, Düğün Sabahı Altınları Alıp Kaçtı

Konya'da tarım işçiliği yapan ve yüzde 46 oranında görme engeli olan 32 yaşındaki Fetih Çam, dini nikahla evlendiği Suriyeli Mirfet H.'nin düğünün ertesi sabahı, altınlar ve yeni alınan elbiselerle kaçtığını öne sürüp, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

01.10.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da tarım işçiliği yapan ve yüzde 46 oranında görme engeli olan 32 yaşındaki Fetih Çam, dini nikahla evlendiği Suriyeli Mirfet H.'nin düğünün ertesi sabahı, altınlar ve yeni alınan elbiselerle kaçtığını öne sürüp, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Çam, altın takıları 6 bin, kıyafetleri 3 bin liraya aldığını, aracı kişiye 5 bin, kadının ağabeyine de 4 bin lira verdiğini ileri sürdü.

Konya'nın Çumra İlçesi'nde yaşayan ve yüzde 46 engelli raporu bulunan Fetih Çam, tarlada çalışırken, Hatay'dan gelen tarım işçisi Doğan N. ve Ayhan N.'ye, evlenmek istediğini söyledi. İddiaya göre Ayhan N. de "Sana Hatay'dan Suriyeli kız buluruz. Ama 5 bin liranı alırız" dedi.

6 BİN LİRALIK ALTIN TAKI ALDI

Fetih Çam da bu teklifi kabul edip, 5 bin lira verdiği aracı kişilerle birlikte Hatay'a gitti. Burada Mirfet H. ile tanışan Fetih Çam'dan, kızın ağabeyi olduğu öne sürülen Ahmet isimli kişi de 4 bin lira istedi. Bu teklifi de kabul eden Çam, Mirfet H. ve ağabeyi Ahmet ile Çumra'ya geldi. Düğün öncesi alışveriş yapan Fetih Çam, Mirfet H.' ye 6 bin lira değerinde 2 altın bilezik, bir çift küpe ve yüzük ile 3 bin lira değerinde elbise aldı.

GELİN VE AĞABEYİ, DAMADI SİGARAYA ALAMAYA GÖNDERİP KAÇTI

Çift geçen pazartesi günü dini nikahla evlenip, ardından da düğün yaptı. İddiaya göre gelin Mirfet H., gerdek gecesi hasta olduğunu söyleyip, ilişkiye girmek istemedi. Düğünün ertesi sabahı salı günü, Mirfet H.'nin ağabeyi Ahmet, Fetih Çam'ı sigara almak için bakkala gönderdi. Bakkaldan dönen Fetih Çam, eşi ve ağabeyini evde bulamadı. Evde yaptığı aramada altın takıların ve yeni alınan elbiselerin de olmadığını fark eden Çam, dolandırıldığını anladı. Çam, dün Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

'AĞABEYİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİ BELKİ DE KOCASI'

Mirfet H. ile mutlu bir yuva kurmak isterken dolandırıldığını ve duygularıyla oynandığını söyleyen Fetih Çam, şunları söyledi:

"Ben engelliyim. 3 ayda bir 630 lira özürlü maaşı alıyorum. Bu parayla geçinemediğim için de tarlalarda çalışıyorum. Çalıştığım tarlada Hatay'dan gelen tarım işçisi arkadaşlara evlenmek istediğimi söyledim. Ayhan N. ile kuzeni Doğan N., bana 'Suriyeli bir kız buluruz sana ama 5 bin lira isteriz' dediler. Ben de kabul ettim. Hatay'a gittik, kızı gördüm beğendim. Orada ağabeyi olduğunu söyleyen Ahmet isimli kişi benden 4 bin lira istedi. Ona da 4 bin lira verdim. Bu kişi belki de kocasıdır bilemiyorum. Çumra'ya geldik, şenlikli düğün yaptık. Gece benimle ilişkiye girmek istemedi, 'Hastayım olmaz' dedi. Sabah uyandığımda Mirfet evi süpürüyordu. Ahmet isimli kişi beni sigara almak için bakkala gönderdi. Ben eve gelene kadar altınları, eşyaları ve hediyeleri alıp kaçmışlar. Ben de savcılığa başvurdum. Bunlar bir an önce bulunsunlar, duygularımla oynadılar. Benim niyetim yuva kurmak aile olmaktı. Ben yandım başkası yanmasın." - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Gelin, Düğün Sabahı Altınları Alıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement