Suriyeli Muhalifler: "Esad'ın Açıklamaları Arap Birliği'nin Barış Planının Yolunu Kesmiştir" - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Muhalifler: "Esad'ın Açıklamaları Arap Birliği'nin Barış Planının Yolunu Kesmiştir"

Suriyeli Muhalifler: "Esad\'ın Açıklamaları Arap Birliği\'nin Barış Planının Yolunu Kesmiştir"

Suriye Ulusal Konseyi (SUK) Başkanı Burhan Galyun, Beşar Esad'ın bugün yaptığı açıklamaları eleştirerek, "Esad'ın açıklamaları Arap Birliği'nin barış planının yolunu kesmiştir.

10.01.2012 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye Ulusal Konseyi (SUK) Başkanı Burhan Galyun, Beşar Esad'ın bugün yaptığı açıklamaları eleştirerek, "Esad'ın açıklamaları Arap Birliği'nin barış planının yolunu kesmiştir. Reform vaatleri hayalidir, boştur. Halkın isteği Esad'ın gitmesidir" dedi.

İstanbul'da basın toplantısı düzenleyen Suriyeli Muhalifler, Beşar Esad'a

yanıt verdi. Basın toplantısında konuşan Suriye Ulusal Konseyi (SUK) Başkanı Burhan Galyun, "Devrim, barışçıl bir şekilde devam edecektir. Suriye halkı ve Özgür Suriye Ordusu ile birlikte hareket ederek bu rejimi devirecektir" diye konuştu.

Suriye dosyasının BM Güvenlik Konseyi'ne taşınması için de çabalarını sürdüreceklerinin altını çizen Galyun, SUK heyetinin geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Davutoğlu'yla gerçekleştirdiği görüşmeye de değindi. Galyun, "Türkiye artık SUK'un bir ortağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı. Galyun, Türkiye ile kurulan diyalogdan son derece memnun olduklarını da ifade ederek, "Türk Hükümeti ile uluslararası arenadaki çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Muhalifler: 'Esad'ın Açıklamaları Arap Birliği'nin Barış Planının Yolunu Kesmiştir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement