Sürpriz Şampiyon Şaşırttı! 'Makyajım Yok...' - Son Dakika
Spor

Sürpriz Şampiyon Şaşırttı! 'Makyajım Yok...'

Sürpriz Şampiyon Şaşırttı! \'Makyajım Yok...\'

Branşı olmayan Super-G'de ödünç aldığı kayakla yarışan 22 yaşındaki Ledecka, kariyerinin ilk olimpiyat altınını kazandı. Basın toplantısına katılan Çek sporcu, "Diğer kızlar gibi hazırlıklı değildim. Makyajım yoktu. O yüzden kayak gözlüğüyle çıktım" dedi.

17.02.2018 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları'nda altın  madalya kazanan Çek sporcu Ester Ledecka'nın kayak takımını ödünç aldığı ortaya çıktı.
Güney Kore'nin PyeongChang kentinde düzenlenen oyunların sekizinci  gününde, 1.21.11'lik zamanlamasıyla Alp disiplini kadınlar Super-G yarışında  podyumun zirvesine çıkan 22 yaşındaki Ledecka, başarısının detaylarıyla gündeme  oturdu.
Snowboard sporcusu olmasına karşın Super-G yarışında mücadele eden ve  kayak takımını dev slalomda altın madalya kazanan ABD'li Mikaela Shiffrin'den  ödünç alan Ledecka, kariyerinin ilk olimpiyat altınını kazandı.
"Makyajsız yakalandım"
Yarış sonunda yaptığı açıklamada, bir yanlışlık olmasından  şüphelendiğini ve zamanın düzeltilmesi için bir süre beklediğini ifade eden Ledecka, "Diğer kızlar gibi hazırlıklı değildim. Makyajım yoktu. O yüzden kayak gözlüğüyle çıktım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sürpriz Şampiyon Şaşırttı! 'Makyajım Yok...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement