Sürü Yönetimi Elemanları Sertifikalarını Aldılar - Son Dakika
Yerel

Sürü Yönetimi Elemanları Sertifikalarını Aldılar

Sürü Yönetimi Elemanları Sertifikalarını Aldılar

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Edremit Halk Eğitimi Merkezi EHEM tarafından İlçe Tarım Müdürlüğü ve İş Kur İşbirliğinde açılan 120 saatlik Sürü Yönetimi Elemanı Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

10.06.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Edremit Halk Eğitimi Merkezi EHEM tarafından İlçe Tarım Müdürlüğü ve İş Kur İşbirliğinde açılan 120 saatlik Sürü Yönetimi Elemanı Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Eğitimlere katılan kursiyerler küçük ve büyükbaş hayvan sürülerini merada yönetebilen, beslenme ve bakımını yapabilen, hastalıklarına karşı mücadele edebilen bilgi ve becerisine sahip kişiler olarak yetiştirilmesi hedeflendi. 20 Kursiyerin belge almaya hak kazandığı eğitimler Zeytincilik Fidan Yetiştirme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi. İlçe Tarım Müdürlüğü Mühendislerinden Özlem Okan'ın usta öğretici olarak görev aldı. Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlenen törene Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Tarım Müdürü Hüseyin Acar, Merkez Müdürü İsmail Damar, Müdür Yardımcısı Faruk Acar ve Usta Öğretici Özlem Okan ile tarım müdürlüğü personeli ve kursiyerler katıldı. Belge dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Erguvan "Her alanda verilen eğitimlerle bir yenisi daha eklenmiştir. Emek verenleri kutluyor katılımcıları tebrik ediyorum. İnsanımızın nitelikli hale gelmesi ve bilinçli bir biçimde mesleğini sürdürmesi önemlidir. Hayırlı olsun" dedi. Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü doğrudan ve işbirliği halinde açtığı kurslarla hayatın her alanında eğitim ihtiyacı hissedilen her yerde kendinden bahsettiriyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sürü Yönetimi Elemanları Sertifikalarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement