Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi

Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi

Suruç'taki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği belirlendi. Kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin ise ne arayanı var ne de soranı.

22.07.2015 14:39  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31'inin kimliği otopsilerin yapıldığı Gaziantep'te belirlendi. Kimliği belirsiz ve kayıp başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedinin de kime ait olduğu belirlenmeye çalışıldığı Gaziantep'te, otopsileri yapılan Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ailelerine teslim edildi.

NE ARAYANI VAR NE DE SORANI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki belediyeye Amara Kültür Merkezi'nde geçen pazertesi günü düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve cenazelerinin getirildiği Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan 32 kişiden, 31'inin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden sadece 1 erkeğin kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken, bu kişiyle ilgili her hangi bir başvuru olmadığı da belirtildi.



SALDIRIDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Amara Kültür Merkezi'ndeki intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

"Koray Çapoğlu,
Cebrail Günebakan,
Hatice Ezgi Sadet,
Uğur Özkan,
Nartan Kılıç,
Veysel Özdemir,
Nazegül Boyraz,
Kasım Deprem,
Alper Sapan,
Cemil Yıldız,
Okan Pirinç,
Ferdane Kılıç,
Yunus Emre Şen,
Çağdaş Aydın,
Alican Vural,
Osman Çiçek,
Mücahit Erol,
Med Ali Barutçu,
Aydan Ezgi Salıcı,
Ali Rıza Aslan,
Nazlı Akyürek,
Serhat Devrim,
Ece Dinç,
Emrullah Hamur,
Murat Yurtgül,
Erdal Bozkurt,
İsmet Şeker,
Süleyman Aksu,
Büşra Mete,
Duygu Tuna,
Nuray Koçan."



NURAY VE DUYGU'NUN CENAZELERİ TESLİM ALINDI

Saldırıda hayatını kaybedenlerden Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazeleri ise yakınlarını teslim edildi. Sabah saatlerinde kente gelen yakınları, Nuray Koçan ve Duygu Tuna'nın cenazelerini Gaziantep Asri Mezarlık morgundan teşhis edip teslim aldı. Nuray Koçan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne, Duygu Tuna'nın cenazesinin bulunduğu tabut ise kadınların omzunda cenaze aracına konularak İstanbul'a uğurlandı.

"BİZİM ÇOCUKLARIMIZ SUÇSUZ VE GÜNAHSIZDI"

Kızı Duygu'nun cenazesini İstanbul'dan almaya gelen baba Hasan Tuna, saldırıyı yapanlardan hesap sorulmasını isteyerek, "Bizim çocuklarımız suçsuz ve günahsız, çocuklarımıza sahip çıkılması gerekiyordu. Yardımlaşma ve dayanışma amacında yola çıkmışlardı ama hain bir terör saldırısında hayatlarını kaybettiler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suruç Saldırısında Ölen 31 Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Yobaz 2 : Alayı vatan haini 16 7 Yanıtla
  • lacivert: rahmet etsin demek isterdim ama açımdeki acı urfada 2 polis ve adıyamanda . size birşey kalmadı 12 10 Yanıtla
  • Üzgünüm: Sizin alayınız vicdansiz sizin gibiler gebermiyor olan şu gencecik aydın gençlere oluyor cahiller 4 18 Yanıtla
  • Floki: İt ite benzer ateşiniz bol olsun beddualarımız sizinle 11 10 Yanıtla
  • serkan salış: neden hala pkk yı bitirmiyoruz nasıl bi devletiz atatürk olsa bu iş çoktan biterdi. 15 4 Yanıtla
  • Haldun: Ilgilenmiyorum.hatta bugünden sonra umrunda bile değil 9 10 Yanıtla
  • Türk oğlu Türk: her şeyin suçlusu AKP dır ... 5 13 Yanıtla
  • Yıkılmayan Türk: Şehit olan polislerimize allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Söyleyeceklerim bu kadar 13 4 Yanıtla
  • fadime : bizim üzülecek 3 şehidimiz var hiç önemli değil üzülmedim bile size fazla yüz verildi kardeşlik diye çözüm olayı boş milliyetçi vatanının savunan herkez sizin karşınızda durmaya hazır 11 5 Yanıtla
  • bağlar dörtyol: üniversite gençlerini hep kandirmislar DİYARBAKİRDA DA aynisi örgüteki kizlar ayarliyor aşık ettiriyor sonra esrar alışkanlığı dewrim polise taş atma olay çıkarma sonra polis seni ariyor gel dağa kacalim kız geri gelip yeni enayi ariyor o dağa mahkum oluyor yada ölüyor cocuklariniza sahip çıkın 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement