Sürücünün ayakkabısından uyuşturucu çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sürücünün ayakkabısından uyuşturucu çıktı

Sürücünün ayakkabısından uyuşturucu çıktı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları aracın sürücüsünün ayakkabısının içinde kubar esrar ele geçirdi.

30.12.2019 21:18  Güncelleme: 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE (İHA) – Düzce'de yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları aracın sürücüsünün ayakkabısının içinde kubar esrar ele geçirdi.

Gümüşova ilçesi Adaköy köyü yolu üzerinde Düzce İl Jandarma Komutanlığı köpekli narkotik ekipleri ve Gümüşova İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerinin yaptığı rutin yol uygulaması sırasında M.Y.'nin kullandığı otomobilde ve sürücünün üzerinde arama yapıldı. Jandarma narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine sürücü M.Y.'nin ayakkabısını çıkarttıran ekipler, ayakkabının içine gözlenmiş kubar esrar maddesi buldu. Şahıs gözaltına alınırken, Düzce Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile adli soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sürücünün ayakkabısından uyuşturucu çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.

  • Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi
    16:32 Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi

    Edirne'de yaşayan Down sendromlu genç Oğuzhan Akman'ın cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis, gasp edilen telefonu bulup Oğuzhan'a teslim etti. Olayın ardından Oğuzhan'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Şüphelinin daha önce de 3 engelli vatandaşı gasp ettiği ortaya çıktı. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğuzhan'ın babası ve çevre esnaf, polis ekiplerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Mersin'de 20 aracın lastikleri kesildi, şüpheli aranıyor
    16:29 Mersin'de 20 aracın lastikleri kesildi, şüpheli aranıyor

    Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir kişi, park halindeki 20 aracın lastiklerini kesici aletle patlattı. Araç sahipleri, güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti. Polis, şikayet üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını
    16:26 Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını

    Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın bahçesindeki konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı
    16:25 Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştığı kişileri minibüsüyle ezerek kaçan sürücü, olay yerine geri dönüp direksiyonu tekrar kalabalığın üzerine sürdü. Bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

  • Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı
    16:24 Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi
    16:20 Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir şüphelinin üst aramasında, uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışından elde edilmiş olabileceği değerlendirilen 6 bin 900 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
    16:20 Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza, Siverek ilçesine bağlı Gerçek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kazada, 2 otomobil çarpıştı ve sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca hayatını kaybetti. Yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza nedeniyle yolun trafiğe kapatılmasının ardından güvenlik önlemi aldı. Soruşturma başlatıldı.

  • Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    16:19 Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları araçlarda S.Ç. ve M.K. isimli şahısların üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek buldu. Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan C.K.'nin üst aramasında ise şeffaf poşet içerisinde 5,13 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.


Advertisement