Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

Survivor All Star\'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler de şampiyonluk elde eden ve Survivor All Star 2018 sezonunda da adından söz ettiren Hilmicem İntepe Kimdir? Survivor Yunanistan takımından Rodanthi Kaparou ile aşk yaşadığı iddia edilen Hilmicem İntepe kimdir?

12.07.2018 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hilmicem İntepe, 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi. Anne ve babası öğretmen olan Hilmicem, ailesinin görevi nedeniyle 18 yaşına kadar Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamına devam etti.

Sporcu kişiliğiyle de dikkatleri çeken Hilmicem İntepe, küçük yaşlardan itibaren dansa da çok meraklı. Başarılı geçen lise hayatının ardından lisans eğitimini kazandığı Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda tamamladı.

 <a class='keyword-sd' href='/survivor-all-star/' title='Survivor All Star'>Survivor All Star</a>'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

YETENEK SİZSİNİZ YARIŞMASINA KATILDI

Dansa olan yetkinliğini 2012 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımlarından birisi olan Yetenek Sizsiniz Türkiye programına katılarak sergilediği performansıyla kanıtlamış oldu.Bu yarışmada yarı final etaplarına kadar ilerledi ve sonrasında yarışmaya veda etti.

Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

ŞAMPİYONLUK SURVİVOR İLE GELDİ

2013 yılında yine Acun Ilıcalı'nın yapımlarından birisi olan Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan İntepe, sporcu yanıyla çok konuşuldu.Survivor tarihinde bir gönüllü olarak ilk defa finale kalma şansını yakalayarak yarışmanın şampiyonu oldu ve Türkiye'nin tanınan isimleri arasına girdi. Survivor'da gelen şampiyonluğun ardından 'Çalıkuşu', 'Bodrum Masalı', 'Muhteşem Yüzyıl' dizilerinde yer alarak oyunculuk yeteneğini de sergileyen Hilmicem, son olarak ''Hürkuş: Göklerdeki Kahraman'' filminde başrol oynadı.

Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

Survivor All Star 2018 sezonunda Yunanistan takımıyla da mücadeleler sergileyen Survivor yarışmacılarından Hilmicem İntepe'ye, Yunanistan takımından 'nun yaptığı aşk itirafı yarışma sırasında Acun Ilıcalı tarafından iletilmişti. Yarışma bittikten sonra Hilmicem'in adı Rodanthi Kaparou ile aşk iddiaları ile tekrar gündeme geldi.

Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir?

Son Dakika Güncel Survivor All Star'la Gündeme Gelen Hilmicem İntepe Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement