Survivor'da büyük sürpriz! Dev finalde Hakan Çalhanoğlu da yer aldı - Son Dakika
Spor

Survivor'da büyük sürpriz! Dev finalde Hakan Çalhanoğlu da yer aldı

İstanbul'da düzenlenen Survivor 2021 finalinde İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz yarışıyor. Herkesin heyecanla kazananın kim olacağını beklediği finali izleyenler arasında sürpriz bir misafir de vardı. Geçtiğimiz günlerde Inter'le yeni sözleşme imzalayan Hakan Çalhanoğlu finali izlemek için tribünde yerini aldı.

25.06.2021 23:51  Güncelleme: 01:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor 2021 finalinde İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz şampiyon olmak için yarışıyor. İstanbul'da düzenlenen organizasyonda sürpriz bir misafir vardı.

AYAĞA KALKARAK SEYİRCİLERİ SELAMLADI

Milan'la sözleşmesi bittikten sonra bir diğer Çizme ekibi Inter'e transfer olan Hakan Çalhaoğlu, Acun Ilıcalı'nın konuğu olarak Survivor finalini izlemek için tribünde yerini aldı. Ilıcalı, milli futbolcuyu "Hakan Çalhanoğlu da aramızda" diyerek anons ederken Çalhanoğlu da ayağa kalkarak seyircileri selamladı.

Survivor\'da büyük sürpriz! Dev finalde Hakan Çalhanoğlu da yer aldı

Son Dakika Spor Survivor'da büyük sürpriz! Dev finalde Hakan Çalhanoğlu da yer aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kadriye Gül: poyrazin adadaki bi sozune cok sinirlendim pis kirmizililar demesi bide utanmadan Balabani kucaklayip sahneye cikti. Sampiyonluk çokda guzel yakisti şapiyona 44 20 Yanıtla
  • TC Sema Meral: Aynen Poyraz tribünlere oynadı dedikoduda yaptı taşkinlıkta yaptı dalgada geçti Batuhan la bence sonuna kadar İsmail balaban ve Batuhan hak etmişti.Tebrikler şampiyon 22 10 Yanıtla
  • arif oğuz: Sonuna kadar hak etti İsmail bence hep doğaldı hiç yapmacık olmadı 1 0 Yanıtla

Advertisement