Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi - Son Dakika
Magazin

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Survivor'da yarışmaya sonradan katılan İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, adaya uyum sağlayamadığı için diskalifiye edildi. Ada konseyinde haberi duyuran Ilıcalı, "İlayda pes ettiği için devam edemeyecek" dedi.

18.03.2020 07:26  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor, dün akşam elemenin yaşandığı son bölümüyle ekrana geldi. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyamayan bir ismin yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi.

"ADAPTE OLAMAYINCA PES ETTİ"

Acun Ilıcalı yarışmaya geçtiğimiz günlerde katılan ancak ada şartlarına uyum sağlayamayan İlayda'nın diskalifiye edildiğini şu sözlerle duyurdu: "İlayda Survivor şartlarına adapte olamayıp pes ettiği için devam edemeyecek. Kendisi ada şartlarına alışamadığını ve devam edemeyeceğini açıkladı" İlayda'nın diskalifiye edilmesiyle yarışmaya yeni isimler katılacak.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

MERYEM YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Öte yandan Meryem'in sakatlığı hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, Meryem'in önümüzdeki hafta içerisinde yarışmaya devam edebileceğini söyledi.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

İLAYDA GÖKDENİZ VELİBEYOĞLU KİMDİR?

İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, 1999 yılında Almanya Frankfurt'da doğdu. Medipol Üniversitesi Tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisi ve profesyonel sporcu. Vakıfbank spor kulübünde başlayarak birçok takımda lisanslı voleybol oynadı. Daha sonra Fenerbahçe'de lisanslı kürek çekti. Türkiye Şampiyonalarına katıldı. Şu anda aktif fitness yapıyor.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

SURVIVOR'DA BU ZAMANA KADAR KİMLER ELENDİ?

Dördüncü haftaya girilen Survivor'da ilk elenen isim Gönüllülerden Makbule Karabudak oldu. O hafta aynı zamanda Ünlüler takımından Uğur Pektaş ile Şaziye İvegin Üner, sakatlıkları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi. Sonraki hafta da ise Survivor'a veda eden isim ünlüler takımından Tuğba Melis Türk idi. Survivor'da iki hafta ise dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde elenen kişi Derya Can oldu. Diğer yandan ünlülerden Erman Altıkardeş ile Fatma Günaydın Survivor'dan diskalifiye olan isimler olmuştu.

Survivor\'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

Son Dakika Magazin Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mırtocan: Acunun oyuncağı oldu insanlar bunlar hep parasızlıktan oluyor kafasına göre oyunlar kurallar aç aç bekletiyor insanları 15 -20 kg veriyorlar bu yarışmada organlarini kaslarını mahfediyorlar farkında degiller 34 1 Yanıtla Cevap: Essek yuku kadarda para kazaniyorlar. Bolum basina her kes orda para aliyo. Hic kimse bedavaya o sartlarda yarismaz 9 0
  • Ahmet: acun yasin denen adamı çokmu aradı acaba evrim iyi sabrediyor kıza acıyorum.. 22 4 Yanıtla yunus: Aynen öyle kadına psikolojik baskı yapıyor.. acun farketmiyormu acaba !! 10 1
  • Sakir: Yasin gordugum en itici ve gereksiz insan 22 1 Yanıtla
  • Bay c: Baban zengin olunca tüm kapılar açılıyor... Bize her gün Survivor... 20 2 Yanıtla
  • Oğuz kağan : Bence bu ve bu tür haberlerin haber niteliği yoktur kimin umurunda acun ve programları benim evimde tv 8 diye bir kanal yok 16 5 Yanıtla
  • GİZEMLİ 1034: Ne büyük haber millet ölümle pençeleşiyor onlara hala oyun ve keyif peşinde allah akıl fikir versin 15 0 Yanıtla
  • Mortıl Gombat: İyice suyu çıktı biri gidiyor biri geliyor esnek tarife sözleşme geçerli bu sene herhalde. 11 0 Yanıtla
  • Zühtü : Bu ne ya durmadan oyuncu değişikliği futbolda bile yok bu kadar değişiklik aklıma şöyle bir şüphe düşüyor acaba bazı bayan yarışmacılar var sadece fiziki olarak güzel ama yarışmada hepsi tırt yarışmadan benchte bekliyor 1-2 oyuna çıkıyor ondada performans sıfır acaba diyorum ACUN bey sırf bu yarışmacıları burda endamlarını ve fiziklerini gösterip Reyting artırma çabası mi yoksa o kişilerden belli bir taahhüt alıp bu yarışmada tanıtıp ünlü yapma dizi, film vs oynamaları için burda tanıtmamı diye düşüyor aklıma 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.

  • Prens William, eşi kanser olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görev başında görüntülendi
    14:49 Prens William, eşi kanser olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görev başında görüntülendi

    Prens William, eşi Kate Middleton'ın kansere yakalandığını açıklamasının ardından ilk kez görev başında görüntülendi. Çevre ve topluluklarla çalışan kuruluşları ziyaret eden William'ın keyfinin yerinde olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

  • Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz
    14:09 Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz

    Uğur Dündar'a babalık davası açan ve DNA raporunda kızı olmadığı ortaya çıkan Dilara Gülatan, Müge Anlı'nın canlı yayına bağlanarak hukuk mücadelesini bırakmayacağını ve rapora itiraz edeceklerini söyledi.


Advertisement