Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı? - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar son model otomobil için yarıştı. Yarışmacılar, Türk ve Yunan takımları Acun Ilıcalı'nın yönettiği Siyah mı Beyaz mı? isimli oyunda araba kazanmak için kıyasıya yarıştı.

19.03.2019 07:35  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019'un dün akşam yayınlanan bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar araba kazanmak için Siyah mı Beyaz mı? oyununu oynadı.

Otomobil ödülü için Survivor yarışmacıları 2 gruba ayrılarak karma bir takımla oyun oynadılar. Oyunu Dimitra'nın takımı kazanarak Siyah mı Beyaz mı? oyununa kalma şansı elde etti.

Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

ARABAYI KİM KAZANDI?

Oyunda en fazla doğru tahmini yapan yarışmacı arabayı kazandı. Türk yarışmacılardan siyah beyaz tahminini tutturan olmadı. Finalde ise Yunan yarışmacılar Tony ve Panagiotis mücadele etti. 'Siyah mı beyaz mı?' oyununu kazanan Tony Stavratis otomobilin sahibi oldu ve büyük sevinç yaşadı.

Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

SANDVİÇ VE KEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde ilk olarak ödülün sandviç ve kek olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük heyecana sahne olan ve Türkiye'nin bir ara skoru 9-7'ye getirdiği oyunu Yunanistan takımı 10-9 kazanarak ödülün sahibi oldu.

Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'a veda edecek olan isim 19 Mart Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde belli olacak. Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta eleme adayları Atakan, Hakan ve Bora oldu. Peki, Atakan, Hakan ve Bora arasından kim elenecek?

Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?
Survivor\'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

Son Dakika Magazin Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Adanalı yazıyor: survivoru halen izleyen var mı allah aşkına. sıktı artık hep aynı hikayeler yalandan dolandan 16 12 Yanıtla
  • Azer: Türk takımı çuval gibi.Süzgeç gibi resmen. 6 2 Yanıtla
  • Dedi kodu: Bizimkiler dedi koduyu biraksa her oyun u alirlar 6 0 Yanıtla
  • Hakan sayan: Ekonomik kriz varrrrrrrrrrrrrr işsizimmmmmmm sesimi duyan varmiiiiiiii 5 1 Yanıtla
  • İMPARATOR: Yunanlılar oyun sonunda el sıkışmaya gidiyor ama bizimkiler bağırıp çağırıyorlar o yüzden yunan takımını tutuyorum. 5 0 Yanıtla
  • Vay: Pislikler 1 3 Yanıtla
  • ...: Yusuf 3 1 Yanıtla
  • ....: Yusuf 2 1 Yanıtla
  • Selma: Hayvanlar alemiii 0 2 Yanıtla

Advertisement