Survivor'da Tehdit Krizi! Sude ve Atakan Karşı Karşıya Geldi - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Tehdit Krizi! Sude ve Atakan Karşı Karşıya Geldi

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor Türkiye Yunanistan'da Atakan Işıktutan ile Sude Burcu arasındaki tehdit krizi konseyde masaya yatırıldı.

28.02.2019 09:33  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Türkiye Yunanistan'ın 16'ncı bölümünde gerçekleşen ada konseyinde Atakan Işıktutan ile Sude Burcu arasındaki tehdit konusu gündeme geldi. İkili, söz alarak konunun nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Atakan, kendisini savunurken "Buraya ailemi temsilen geldim, tehditlik bir durum yok" derken Sude de "Atakan'ın amacı beni kötü göstermekti" dedi.

"BEN KİMİM Kİ BİRİNİ TEHDİT EDECEĞİM?"

Atakan, "Burayı ailemi temsilen geldim. Ben kimim ki birini tehdit edeceğim? Zaten öyle bir karakterim de yok. Sadece 'orada değil de, konseyde konuşuruz' demek istedim. Burada tehditlik bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Survivor'da Tehdit Krizi! Sude ve Atakan Karşı Karşıya Geldi

"TEHDİT ETMEK ASARIM, KESERİM DEMEK DEĞİL"

Sude, "Tehdit etmek; 'asarım, keserim, biçerim' demek değil. İki hafta önceki konuyu konseye gelmeden iki adım önce, sesini yükselterek ve bakışlarını değiştirerek 'bunları orada konuşuruz' demesi yanlış. Amaç beni kötü göstermekti" şeklinde konuştu.

Survivor\'da Tehdit Krizi! Sude ve Atakan Karşı Karşıya Geldi

Son Dakika Magazin Survivor'da Tehdit Krizi! Sude ve Atakan Karşı Karşıya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • lalalaly: süt kuzusu Sude büyü de gel çocuğum 13 3 Yanıtla
  • ???????????: BU ADAMA PARA KAZANDIRIN. NE DE OLSA SADECE 1 KADINA 125.000,00 TL VERİYOR HER AY. DİĞERLERİNİ SAYMIYORUM BİLE. 5 0 Yanıtla
  • Karamurat: Boş işler boş hayatlar.İnsanlığa zerre faydası olmayan program 3 0 Yanıtla
  • X: Ya bu çoluk-çocuk nedir piyo. 0 0 Yanıtla
  • objektif: ulan acun geçen yılda eline yüzüne bulaştırdın bu yılda eline yüzüne bulaştırdın...çıkardığı kadroya bak bizi temsil ediceklerine egolarına esir olmuşlar..fizik güç testlerinden sonrada ahlak testi yaptır ama ilk önce kendinden başla 0 0 Yanıtla

Advertisement