Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber

Survivor yarışmacısı Hikmet, dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı'dan özel bir istekte bulunarak Antalya'da muhtar adayı olan dayısının seçimlerde kazanıp kazanmadığını öğrenmesini istedi. Haberler.com'un ulaştığı Hikmet'in dayısı Durmuş Ali Özen, seçimi 30 oyla kaybettiğini belirtti.

10.04.2019 14:23  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/Özel

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ada konseyinde bazı yarışmacıları sevindiren bir açıklama yaptı. Ilıcalı, çocuğu olan yarışmacılara aileleriyle konuşma şansı verdi.

Bunun üzerine devreye giren Hikmet ise 31 Mart Yerel Seçimler ile alakalı özel bir istekte bulundu.

ACUN ILICALI'DAN RİCA ETTİ

Ada konseyinde Ilıcalı'dan özel bir istekte bulunan Hikmet, "Geçen hafta seçimler vardı. Köyümüzde dayım muhtar adayı, baya bir sıkıntılı geçecekti. Çok merak ediyorum Acun abi. Seçildi mi, seçilmedi mi ve kaç oyla kaybetti?" dedi.

 <a class='keyword-sd' href='/acun-ilicali/' title='Acun Ilıcalı'>Acun Ilıcalı</a>'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber

SEÇİMİ KAYBETTİ

Yapılan sayımların ardından Antalya Akseki Bademli Köyü muhtar adayı olan Durmuş Ali Özen, 548 oydan 255 oy alarak seçimi kaybetti. Özen'in rakibi olan Esat Keleş ise 30 oy farkla yeni muhtar seçildi.

Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber

"İNŞALLAH YEĞENİM ÜZÜLMEZ"

Yeğeni Hikmet hakkında konuşan Durmuş Ali Özen, "Hikmet benim canım ciğerimdir. Bu haberi vermek için Acun Ilıcalı'nın ekibinden beni aradılar, Hikmet merak ettiği için. İnşallah yeğenim çok üzülmez, kendisine başarılar dilerim" dedi.

Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber
Antalya Akseki Bademli Köyü Eski Muhtarı Durmuş Ali Özen
Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber
Acun Ilıcalı\'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet\'e Kötü Haber

Son Dakika Güncel Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Tamda isabet olmuş kaybetmesi: Nedenmi ? Hikmete baktığımda Sanki Reyis kaba kuvet saygısız.Dayısıda belki köyü karıştırdı.Iyiki. seçilmemiş 6 8 Yanıtla
  • abdullah: 498 oydan 255 ini almıs ve kaybetmiş. aklım almadı 8 1 Yanıtla tebrik ederim: şaşırmamak lazım istanbulda da 15.000 oyla mazbata verilmiyor 3.000 oyla gönül belediyeciliği kazanıldığı gibi 5 0
  • Gsli : Adam favorim iyi yarışmacı 4 5 Yanıtla
  • kadir: Artık ötekileştirme olmasa hep bizim oğlanlar işe girsin olmasa. Allah korkusu olsa iftiralar olmasa. 6 0 Yanıtla
  • Mk: Işiniz gücünüz riv riv riv... 3 0 Yanıtla
  • .: Bunun haberlerinden bunun eşlerinin haberlerinden gına geldi.kim izliyo bunu bilmiyorum. 2 0 Yanıtla
  • Gariban: Ben çözemedim yarısından fazla almış adam 1 0 Yanıtla
  • Hikmet: Birak dayini önce sen kendi karakterinde bir secim yap.cocuksa hareketlerinden vazgec. 0 0 Yanıtla
  • OFFFFFFFFFFFFF : DİMİTRAYA BAYILIYORUM HA . 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement