Suşehri Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediyesinin Çalışmaları

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Söz verdiğimiz işlerin hepsini zamanla yerine getireceğiz" dedi.

31.05.2011 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Söz verdiğimiz işlerin hepsini zamanla yerine getireceğiz" dedi.

Belediye tarafından ilçede yapımı devam eden ek kombinası, aile çay bahçeleri ve yer altı çalışmalarının yapıldığı bölgeleri basın mensuplarına gezdiren Sel, vaat edilen tüm işlerin zaman içerisinde yapılacağını söyledi.

İlçenin en önemli konularının öncelik sırasına göre yapıldığını ifade eden Sel, şöyle konuştu:

"Halkımızdan oy isterken tabi ki bir takım projelerle halkımızın karşısına çıktık ve oy istedik. Projelerimiz başında ilçemize modern bir kombina yapılacağı, aile çay bahçeleri ve mesire alanlarıyla birlikte alt yapıların yapılması konusunda vaatlerde bulunduk. Bu vaatlerimizden bir kısmını hayata geçirdik. Kombinamızın yüzde 90 işi bitti. Yüzde 10'luk kısmı ise kısa sürede tamamlanacak. Keza Aspasya aile çay bahçemiz ise şu anda bitirilmek üzere. İlçemizin en önemli caddelerinden bir olan, futbol sahamız ve kapalı spor sahamızın bulunduğu Yalnızbağlar Mahallesi İbnisina Caddesi'nde ise alt yapı çalışmalarını tamamladık. Kısa süre içerisinde üst yapı çalışmalarını yapacağız. Bununla birlikte, aynı cadde üzerinde yol genişletme çalışmalarımız tamamlanmış, taş duvar örme işlemleri de kısa sürede bitirilecektir. "

Verdikleri sözlerin her zaman arkasında durduklarını belirten Sel,

"Halkımız güvendi bizleri seçti. Biz hiçbir zaman bir şeylerin arkasına sığınmadık. Söz verdiğimiz işlerin hepsini zamanla yerine getireceğiz. Şu anda en önemli işlerimiz arasında ilçemizin alt yapısı ve yolların bozuk olması. Bunu da inşallah kısa sürede çözeceğiz" dedi.

Sel, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement