Suşehri'nde Bilinçli Su Tüketimi Projesi - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Bilinçli Su Tüketimi Projesi

Suşehri\'nde Bilinçli Su Tüketimi Projesi

Suşehri ilçesinde Hürriyet İlkokulu ve Tema Suşehri Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Bilinçli Su Tüketimi Projesinin tanıtımı yapıldı.

11.06.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde Hürriyet İlkokulu ve Tema Suşehri Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Bilinçli Su Tüketimi Projesinin tanıtımı yapıldı.

Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen programda suyun önemi ve bilinçli tüketim konuları davetlilere anlatılırken suyun önemini anlatan fotoğrafların bulunduğu karikatürler ve afişleri davetliler gezerek incelediler.

Programda konuşan Suşehri Hürriyet İlkokulu Müdürü Yalçın Akyol, " Adı Suşehri olan bir ilçede ilk kez insan hayatını çok yakından ilgilendiren ve hayatımızın bir parçası olan her şeye can veren suyun önemini anlatacağımız Bilinçli Su Tüketim Projesine katılımın az olduğu ilginin yok denecek kadar az olması bizleri çok üzdü. Suyun önemini ve gelecekte yaşayacağımız en büyük tehlikenin susuzluk olacağını yapılan bilimsel araştırmalar ortaya çıkarmakta. Bu düşünceden yola çıkarak okulumuz ve Tema işbirliği neticesinde bu projeyi hazırladık. Amacımız suyun önemini bir kez daha hatırlatmak en önemlisi canlılar için çok önemli olan suya sahip çıkmak ve bundan sonra suyumuzu daha bilinçli kullanmaktır." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Bilinçli Su Tüketimi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement