Suşehri'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nden Kısa Kısa

Türkiye genelinde düzenlenen 3. Ulusal 100 Temel Eser Kitap okuma Yarışmasında, Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ayşe Uluocak, Türkiye 3'üncüsü oldu.

17.05.2011 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde düzenlenen 3. Ulusal 100 Temel Eser Kitap okuma Yarışmasında, Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ayşe Uluocak, Türkiye 3'üncüsü oldu.

Okul Müdürü Eyüp Topçu, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yarışmaya Türkiye genelinden 842 okul ile birlikte bin 653 öğrencinin katıldığını belirtti.

Öğrencilerinin bu yarışmada Türkiye üçüncülüğü aldığını ifade eden Topçu,

"Bu yıl bronz madalya alarak mutluluğumuza mutluluk kattık. İnşallah önümüzdeki yıllarda birincilik için daha çok çalışacağız. Öğrencilerimin hepsine güveniyorum" dedi.

Ayşe Ulucak ise okuluna üçüncülük kazandırdığı için mutlu olduğunu belirterek, çalışıldığında her şeyin üstesinden gelinebileceğini söyledi.

-SUŞEHRİ'NDE SICAK HAVA ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI -

Suşehri ilçesinde sıcak hava etkisini göstermeye başladı.

Doğal güzelliği ve bol suyu ile ün yapan Suşehri ilçesinde, ilkbahar mevsimi dolayısıyla buğday tarlalarında yeşilin her tonu görülürken, şeker pancarı tarlalarında ise çapa sezonu başladı.

Özellikle hafta sonu balıkçıların uğrak yerlerinden olan Kılıçkaya barajı çevresinde, vatandaşlar hem piknik yapıyor, hem de balık tutmanın zevkini çıkarıyorlar.

Suşehri Kılıçkaya baraj gölündeki su seviyesinin de yükseldiği görüldü.

-SUŞEHRİ VADİ PİKNİĞİ 5 HAZİRAN'DA YAPILACAK-

Suşehri ilçesinin "Vadi Pikniği" 5 Haziranda yapılacak.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Celal Deniz, yaptığı açıklamada, 1990 yılında kurulan Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, her yıl İstanbul'da düzenlediği Vadi Pikniği'nin bu yıl 5 Haziran'da İstanbul Şile Üvezli köyü piknik alanında yapılacağını söyledi.

Her yıl gerçekleştirilen pikniğe bu yıl yaklaşık 80 ile 100 bin kişinin katılmasını beklediklerini belirten Deniz, etkinliğe Suşehrilileri davet etti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement