Suşehri'ne Hükümet Konağı İsteği - Son Dakika
Yerel

Suşehri'ne Hükümet Konağı İsteği

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçeye Yeni Bir Hükümet Konağı Yapılması İçin Mevcut Yerlerinin Bulunduğunu Bildirdi

06.01.2011 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçeye yeni bir hükümet konağı yapılması için mevcut yerlerinin bulunduğunu bildirdi.

Sel, yaptığı açıklamada, AK Parti Sivas milletvekili Selami Uzun'un, Akıncılar ilçesinde yapımı tamamlanan Hükümet Konağı açılışında yaptığı konuşmada, Suşehri'nin de hükümet konağına ihtiyacı olduğunu söylediğini anımsattı.

İlçedeki hükümet konağının 1970'li yıllarda yapıldığını ifade eden Sel, binanın şu an ilçeye cevap verecek konumda olmadığını ifade belirterek, şunları kaydetti:

'Birçok resmi kurumumuz, hükümet konağımızın yetersiz olması nedeniyle bazı kuruluşlarımız ile iç içe çalışmaktadır. Örneğin Halk Eğitim Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü aynı binada, yine ilçe tarım müdürlüğümüz ise D-100 karayolu kenarında daha önce lojman olarak kullanılan yerde hizmet vermektedir. Bu nedenle ilçemize güzel bir hükümet konağı yapılması için milletvekillerimizin desteğini bekliyoruz. Çünkü AK Parti Sivas milletvekilimiz Selami Uzun, Akıncılar ilçesinde yapımı tamamlanan hükümet konağı açılışında yaptığı konuşmada, Suşehri'nin de Hükümet konağına ihtiyacı olduğunu, yer bulunması durumunda buraya da Hükümet konağı yapılabileceğini söylemiştir. Bizde Suşehri Belediyesi olarak İmar revizyon çalışmaları kapsamında Ticaret Meslek Lisesi'nin bulunduğu bölgeyi Hükümet Konağı yapılması için çalışmalarımıza devam diyoruz. Milletvekillerimizin de bu konuda desteklerini bekliyoruz. Çünkü Suşehri'nin en önemli eksikleri içerisinde hükümet konağı da bulunmaktadır.'

(FK-EMN-NÖZ) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'ne Hükümet Konağı İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement