Suskun Bir Halkın Onurlu Mücadelesi FMV Galeri Işık'ta - Son Dakika
Güncel

Suskun Bir Halkın Onurlu Mücadelesi FMV Galeri Işık'ta

Suskun Bir Halkın Onurlu Mücadelesi FMV Galeri Işık\'ta

Nasuh Mahruki, Naz Köktentürk, Mustafa Bilge Satkın ve Zekai Demir'in Afganistan'a yaptıkları yolculuklar sırasında çektikleri fotoğraflardan oluşan "Suskun Afganistan" sergisi FMV Galeri Işık Teşvikiye'de açıldı.

31.03.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar ekibinden Nasuh Mahruki, Naz Köktentürk, Mustafa Bilge Satkın ve Zekai Demir'in Afganistan'a yaptıkları yolculuklar sırasında çektikleri fotoğraflardan oluşan "Suskun Afganistan" sergisi FMV Galeri Işık Teşvikiye'de açıldı.

30 yıllık savaşların sonrasında, hala tankların, dikenli tellerin, silahların, dış güçlerin, kum torbalarının, jammerların ardında Taliban'ın, canlı bombaların, mayın tarlalarının gölgesinde insan olmak… Zor hayat şartlarında, bu zor coğrafyada doğmak ve büyümek, imkan olursa eğitim görmek, çalışmak ve yaşamak… Yarın ne olacağını bilmeden yaşamak...

Afganistan'ın zor yaşam koşullarını, savaşların bıraktığı ağır etkileri ve Afgan halkının onurlu mücadelesini aktarıp farkındalık yaratmayı amaçlayan 'Suskun Afganistan' sergisi; savaş ve adaletsizliğe direnen binlerce Afgan'ın, yani ''sessizlerin sesi'' olmaya çalışıyor.

5 Nisan Cumartesi gününe kadar, 10.00-20.00 saatleri arasında Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık Teşvikiye'de görülebilecek olan sergi, Deik/Türk-Afgan İş Konseyi tarafından desteklenirken Türkiye-Afganistan dostluğunun altını da çiziyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suskun Bir Halkın Onurlu Mücadelesi FMV Galeri Işık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement