Sustainable Brands 2018 İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Sustainable Brands 2018 İçin Geri Sayım

Değişimin liderleri 'iyi yaşam'ı yeniden tanımlamak için buluşuyor.

16.04.2018 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Global Sustainable Brands ağının İstanbul buluşması olan Sustainable Brands 2018 Istanbul, 'İyi Yaşamı Yeniden Tanımlamak- Redefining The Good Life' temasıyla 18-19 Nisan'da Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Sustainable Brands 2018, her yıl olduğu gibi bu yıl da inovatif fikirler üretmek ve heyecan verici iş birlikleri gerçekleştirmek isteyen yenilikçi markaları ve tüm paydaşlarını İstanbul'da buluşturacak.

Bu yıl da Sustainable Brands'in değişmeyen moderatörü Thomas Kolster'in yönetiminde gerçekleşecek konferansta; Vincent Avanzi, Arthur Woods, Jacob Benbunan ve Paul Twivy gibi öne çıkan konuşmacıların yanı sıra BASF Global Sürdürülebilirlik Direktörü Manuela Werner, P&G Global Fairy Genel Müdürü Elvan Önal, Unilever Türkiye Başkan Yardımcısı Kamuran Uçar, Ülker Türkiye Başkanı Mete Buyurgan, Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol, Philips Aydınlatma Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Göktuğ Gür, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, , Kordsa CEO'su Ali Çalışkan ,Bilim İnsanı Dr. Duygu Sağ, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Reklamcı Serdar Erener ,Gazeteci Aslı Şafak, Ünite İletişim Yürütme Kurulu Başkanı Işıl Arıdağ, YouNoodle Kurucu Ortak & CEO'su Torsten Kolind, Futurist Ufuk Tarhan, Tiyatro Sanatçısı Doğa Rutkay , L'Oréal Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Bige Mercan, Psikolog Zeynep Çarmıklı dünyada değişen tüketici taleplerinin 21. yüzyıl ekonomisini nasıl değiştirdiğini anlatacaklar.

'TÜRKİYE İYİ YAŞAM ARAŞTIRMASI-CONSUMER CONNECT 2018' SONUÇLARI AÇIKLANACAK

Bu yıl önemli yeniliklere sahne olacak Sustainable Brands 2018'de; Sürdürülebilir Markalar İstanbul ve Nielsen'in katkılarıyla yapılan 'İyi Yaşam Araştırması 2018' tüketici araştırmasının sonuçları da kamuoyuyla paylaşılacak. Bu araştırmanın her yıl tekrarlanarak, tüketicinin 'İyi Yaşam'ı nasıl tanımladığına ilişkin bir endeks haline getirilmesi planlanıyor.

SUSTAİNABLE BRANDS ISTANBUL PLATFORMU HER YIL DAHA DA BÜYÜYOR

Global Sürdürülebilir Markalar Platformu Türkiye de de yeni markaların katılımı ile her yıl daha da büyüyor.

Bu yıl da Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Sustainable Brands 2018'in Principal sponsorluğunu BASF, Lipton ve Dove üstlenirken, Premier sponsorlar Fairy ve Ülker oldu. Major sponsorlar Loreal, Anadolu Efes ve Kordsa; Supporting sponsorlar arasında ise Philips, Defacto, Prefabrik Yapı, Pınar, Metro Toptancı Market, Zorlu Holding, Balparmak ve Kalekim yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sustainable Brands 2018 İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement