Süt Birliği Genel Kurulu Yapıldı. - Son Dakika
Güncel

Süt Birliği Genel Kurulu Yapıldı.

Süt Birliği Genel Kurulu Yapıldı.

İznik-Yenişehir Süt Üreticileri Birliği’nin mali genel kurulu yapıldı.

08.03.2018 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik- Yenişehir Süt Üreticileri Birliği'nin mali genel kurulu yapıldı. Genel kurulda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, "Masalarda ayran olduğunu görüyorum. Eğer masalarda asitli içecek görseydim genel kurulu terk edecektim" dedi

Divan başkanlığını, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Çetizli'nin yaptığı mali genel kurula Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, İlçe Tarım Müdürü Hakan Aranmaz, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, TSO Başkanı Orhan Torun, 307 Sayılı Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, Yenişehir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Demir, çevre ilçelerden gelen kooperatif başkanları, banka müdürleri ile Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği üyeleri katıldı.

Yönetim raporunu okuyan Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, birliğin bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetleri aktardı. Birliğe üye olmanın avantajlarını da aktaran Nazif Tuna, birlik olarak bu yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve 5 Mart günü üyelerini Umre ziyaretine götüreceklerini kaydetti.

Belediye Başkan yardımcısı Zekai Dündar, Yenişehir'in tarım ve hayvancılıktaki potansiyelinin yüksek olduğunu, belediye olarak üretici ve hayvancılık yapanlara destek verdiklerini ve bu desteğin devam edeceğini söyledi. Dündar, genel kurula katılamayan Belediye Başkanı Süleyman Çelik'in selam ve saygılarını da iletti.

Bursa İl Tarım Müdürlüğü'ne yeni atanan ve ayağının tozuyla Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği'nin genel kuruluna katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Yenişehir'in bir çok ilden daha potansiyelli bir ilçe olduğunu vurguladı. Yıldız, "Tabii ki burada bu potansiyeli yaratan kişiler olarak alkışlanacak olan sizlersiniz. Bu yüzden sizi küçümsemeye çalışan kişilere sakın kendinizi küçümsemeyin" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Süt Birliği Genel Kurulu Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement