Süt Hijyeni Belge Dağıtım Töreni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Süt Hijyeni Belge Dağıtım Töreni Yapıldı

Süt Hijyeni Belge Dağıtım Töreni Yapıldı

Balıkesir’in Havran İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Havran Halk Eğitimi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Süt Hijyeni Kursu” tamamlanıp belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri Havran Süt Birliği Salonunda gerçekleştirilen törenle verildi.

03.11.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Havran Halk Eğitimi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Süt Hijyeni Kursu" tamamlanıp belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri Havran Süt Birliği Salonunda gerçekleştirilen törenle verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Çam "İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile uyumlu bir çalışma akışı sağladık ve kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı derslerde başarılı oldular. Bundan sonraki süreçte de ortak çalışmalarımızın devam etmesini temenni ediyorum. Ayrıca Halk Eğitimi Merkezimizde körfez bölgemizde öncü olacak cam füzyon, ahşap oymacılığı, halı dokuma, aşçılık ve birçok farklı alanda kurslarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz." dedi.

Akabinde program İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Kuzu' nun kurs ile ilgili yaptığı konuşmayla devam etti. İshak Kuzu, kursiyerlerin aldıkları belgelerin ne gibi alanlarda kullanılabileceğini belirten konuşmasının ardından belge dağıtım törenine geçildi. Belge almaya hak kazanan kursiyerler belgelerini Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Kaymakam Refiki İdil Özdemir ve daire amirlerinin ellerinden aldı. Program yapılan sunu ve bilgilendirme toplantısı ile sona erdi.

Programa Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Kaymakam Refiki (Eskişehir Kaymakam Adayı) İdil Özdemir, Havran İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Kuzu, Havran Halk Eğitimi Müdürü Hasan Çam, daire amirleri ve kursiyerler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Süt Hijyeni Belge Dağıtım Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement