Josef de Souza'nın Bornoz ile Uçağa Binmesi Sonrası Yönetmelik Değişti - Son Dakika
Spor

Josef de Souza'nın Bornoz ile Uçağa Binmesi Sonrası Yönetmelik Değişti

Suudi Arabistan'dan Dubai'ye üzerinde bornozla uçan Josef de Souza, ülkede kıyafet yönetmeliğine dair değişiklik yapılmasını sağladı.

19.10.2018 16:35  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza, futbol hayatını sürdürdüğü Suudi Arabistan'da kuralların değişmesine sebep oldu. Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Dubai yolculuğu sırasında verdiği ilginç görüntülerle gündeme gelmişti. Üzerindeki Bermuda şortla uçağa binmesi engellenen oyuncu, bunun üzerine çantasından çıkardığı bornozu üzerine geçirmiş ve Dubai Havaalanına da bu şekilde iniş yapmıştı.

YÖNETMELİK ESNETİLDİ

Konuyla ilgili yasaklamanın havaalanı ve Suudi havayollarıyla uçan yolculara yönelik yönetmelik ve havaalanı yetkililerin takdir haklarıyla ilgili mevzuattan kaynaklandığı ortaya çıktı. Olayın geniş yankı uyandırması Suudi yetkilileri rahatsız etti. Bunun üzerine yeni bir düzenleme için çalışma başlatıldığı ve konuyla ilgili kuralların değişmesiyle bu çalışmanın sonuçlandırıldığı bildirildi. Buna göre bundan böyle yabancı kişilerin Suudi uçaklarıyla seyahatindeki kıyafet yönetmeliğinin esnetildiği belirtildi.

Josef de Souza\'nın Bornoz ile Uçağa Binmesi Sonrası Yönetmelik Değişti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Josef de Souza'nın Bornoz ile Uçağa Binmesi Sonrası Yönetmelik Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerlist: Bu petrol şımarığı Amerikan uşağı Araplardan nefret ediyorum.. hiçbir şey ürettikleri yok petrol sat saltanat sür.. böyle giderse Yahudiler değil Araplar yok olacak 22 2 Yanıtla mehmet: aynen öyle ben bir müslüman olarak sudileri vehabi rejndi rejimleri kurmuşlar resme bir müslman olarak nefret ediyorum dünyada aç susuz okadar insan varki bunlar resmen kulaklarını kapatmış bu sözüm halkına değil ama sudi rejmiş okadar alçaklar ki peygaberimizin ayak bastığı yerleri betolanmışlar gitmiş olduğu mağrları kapatmışar yahudilerle iş tutuyorlar allah ıslah etsin nefret ediyorum Allah müslanlara birlik nasip etsin nasipsilerinde bizde uzak etsin ya ıslah etsin yada kahretsin 5 0
  • Galatasaray : Josef Topal'dan daha verimliydi gitmesi gereken o değildi iyide tekniği var 6 1 Yanıtla

Advertisement