Suudi Arabistan Ekibi Al Nassr'dan Gomis'e 4,5 Milyon Euroluk Teklif - Son Dakika
Spor

Suudi Arabistan Ekibi Al Nassr'dan Gomis'e 4,5 Milyon Euroluk Teklif

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Galatasaray'ın golcüsü Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis için 4,5 milyon euroluk teklifte bulundu. Galatasaraylı yöneticiler bu teklifi komik buldukları için değerlendirmeye bile almadı.

21.08.2018 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon Süper Ligi 29 golle gol kralı olarak bitiren ve rekorları alt üst eden Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Fransız golcü için geçtiğimiz günlerde 11.5 milyon euroluk teklif aldığı konuşulurken bu ücretin doğru olmadığı öne sürüldü.

AL NASSR'DAN GOMIS'E 4,5 MİLYON EURO

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'den rezilylaı hücum oyuncusu Giuliano'yu 10.5 Milyon euro karşılığında kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın Fransız golcü Gomis için 11,5 milyon euro teklif etmediği, sarı-kırmızılı kulübe aracılar vasıtasıyla ulaştırılan teklifin 4,5 milyon euro olduğu belirtildi.

Galatasaray yönetiminin, kariyerinin zirvesinde yer alan yıldız golcü için gelen bu teklifi çok düşük bularak değerlendirmeye bile almadığı iddia edildi.

Suudi Arabistan Ekibi Al Nassr\'dan Gomis\'e 4,5 Milyon Euroluk Teklif

Son Dakika Spor Suudi Arabistan Ekibi Al Nassr'dan Gomis'e 4,5 Milyon Euroluk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Murat : 2 milyon de verseler verin bu adam Çinde yada Arabistanda oynar gol atar manşetlerden düşmez talisca gibi 5 2 Yanıtla
  • Cok: Cok 4 1 Yanıtla
  • Adamsın fb: Tirtttt fisssss gs 1 1 Yanıtla
  • Onyekuru: Satin gitsin.cok para vernisler.komik falan degil.degerlendirmeye bile almam ben olsam.direk satarim.gomis bu o kadar etmez.cok vermisler. 0 0 Yanıtla
  • ?: Satin abicim 3e 5e bakmadan satin yerine de modeste yi alin. 0 0 Yanıtla

Advertisement