Suyun Gücünden Gelen Devrim Hydrabio Eau de Soin Spf 30 - Son Dakika
Kadın

Suyun Gücünden Gelen Devrim Hydrabio Eau de Soin Spf 30

Suyun Gücünden Gelen Devrim Hydrabio Eau de Soin Spf 30

Nemlendirme, güneş koruması, anti-aging ve makyaj sabitleme özellikleri dünyada ilk kez Bioderma tarafından tek bir üründe, Hydrabio Eau de Soin’da buluştu!

10.04.2018 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın ilk koruyucu su olma özelliğini taşıyanHydrabio Eau de Soin SPF 30, cildi derinlemesine nemlendirmenin yanı sıra, anti-aging özelliği sayesinde cildi erken yaşlanmaya karşı koruyor ve yüksek oranda güneş koruması sağlıyor.

Makyaj sabitleme ürünü olarak da kullanılabilen Hydrabio Eau de Soin, günün her saatinde kullanılabiliyor ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Sabah kullanılan bakım kreminin ya da güneş koruyucunun etkisinin uzun süre devam etmesine yardımcı oluyor. Cilde ışıltı verirken cildin doğal parlaklığına yeniden kavuşmasını ve canlılık kazanmasını hedefliyor.

Hydrabio Eau de Soin, yenilenen formülü ile herkesin vazgeçilmez ürünlerin arasında yer almaya tekrardan hazırlanıyor!

Formülasyonunda iki özel Bioderma patenti bulunduran Hydrabio Eau de Soin, elma çekirdeği ekstresi ve vitamin PP içeren AquageniumTM* patenti sayesinde ciltteki su sirkülasyonunu artırıyor ve cilde uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Hücresel BioprotectionTM** patenti ise cildin UV ışınlarına karşı etkin bir şekilde korunmasına yardımcı oluyor.

Nasıl kullanılır?

Gün boyu nemlendirme ve UV korumasının etkisini artırmak için uygulanır. İyice çalkalayın, gözlerinizi kapatın. Yüzünüze 20 cm uzaktan 4 bölgeye (alın, çene, sağ yanak, sol yanak) eşit miktarda sıkın. Dilerseniz boyun ve dekolte bölgesine de uygulayabilirsiniz. Elinizle yaymadan 10-20 saniye boyunca kurumaya bırakın.

Ürün miktarı: 50 ml

Fiyatı: 76,50 TL

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Suyun Gücünden Gelen Devrim Hydrabio Eau de Soin Spf 30 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    11:54 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    11:24 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    10:57 Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.

  • Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak için adalet talep ediyor
    17:15 Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak için adalet talep ediyor

    Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen Petek Aksak için açıklama yaptı. Adaletin sağlanması için mücadele eden meclis, toplumsal farkındalığın arttırılması ve eğitimin yaygınlaştırılmasının önemine vurgu yaptı.

  • Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım
    15:43 Oyuncu İpek Tenolcay'dan evlilik itirafı: Boşanacağımızı anlayınca hamle yapıp hamile kaldım

    Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan oyuncu İpek Tenolcay, eşinden boşanacağını anladığı an yaptığı hamleyle hamile kaldığını itiraf etti.

  • Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi
    14:31 Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi

    Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi. Kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirten meclis, kadınların yaşam haklarının korunması ve şiddete maruz kalmaması için önlemlerin alınmasını talep etti. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı da böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için tüm kurumların işbirliği yapacağını ifade etti.

  • Canik Belediyesi, Kadınların İş Hayatında Yer Almasını Destekliyor
    14:09 Canik Belediyesi, Kadınların İş Hayatında Yer Almasını Destekliyor

    Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki kadınların iş hayatında yer almalarına yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, 'Hanım kardeşlerimizi meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz' dedi. Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ile ilçedeki kadınlar için istihdam kaynakları oluşturuluyor. Kadınlar, Canik Belediyesi Hanım Konakları'nda sürdürdükleri sertifikalı mesleki eğitimlere katılarak meslek öğreniyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor
    16 Nis Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor

    Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kadınların mental ve fiziksel olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla öz savunma eğitimleri düzenliyor. Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

  • Emma Watson, pahalı bir cinsel tatmin sitesine abone oldu
    16 Nis Emma Watson, pahalı bir cinsel tatmin sitesine abone oldu

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadınların cinsel hayatıyla ilgili içerikler üreten bir abonelik tabanlı web sitesine üye oldu. Abonelik ücretinin 1500 TL'den başladığı sitenin değerli olduğunu belirten oyuncu, uzun süre devam etmesini diledi.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    16 Nis Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.


Advertisement