Szczesny Eski Takım Arkadaşı Wilshere'ı Sosyal Medyada Rencide Etti - Son Dakika
Spor

Szczesny Eski Takım Arkadaşı Wilshere'ı Sosyal Medyada Rencide Etti

Szczesny Eski Takım Arkadaşı Wilshere\'ı Sosyal Medyada Rencide Etti

Bir dönem Arsenal'da birlikte forma giydiği takım arkadaşına sosyal medya üzerinden sataşan Wilshere, Polonyalı kalecinin gazabına uğradı.

22.09.2017 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç takımında yer aldıkları Arsenal'da daha sonra birlikte A takıma yükselenile , sosyal medya üzerinden birbirleriyle eğlenceli bir atışmaya girişti.

Kişisel Instagram sayfasına genç takım yıllarından bir fotoğrafı koyan Wilshere, fotoğrafın altına "Çılgın oda arkadaşım Szczesny ile birlikte kaldığım yurt günlerinden... Saçlarımın böyle olmasına izin vermene inanamıyorum." şeklinde bir not paylaştı. İngiliz oyuncu ayrıca iletisinin devamına, "Yine de ondan daha iyi görünüyorum" şeklinde bir not düşerek Szczesny'ye göndermede bulundu.

Sezon başında 'a transfer olan Polonyalı kalecinin ise eski takım arkadaşının bu yorumuna cevabı biraz sert oldu. Fotoğrafın altına gönderdiği cevapta Szczesny, "Bu senin hala futbolda iyi olduğun zamanlar mıydı?" diyerek, geçtiğimiz sezon Bournemouth'a kiralanan Wilshere'a şakayla karışık ağır bir karşılık verdi. Wilshere'ın bu sözlere herhangi bir yorumu olmadı.

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Wojciech Szczesny, bu sezon Serie A'nın 2 maçında Juventus kalesini korurken, Bournemouth'a kiralandığı sezonun ardından Arsenal'a dönen Jack Wilshere ise Londra kulübünde henüz Premier League'de henüz bir maça çıkamadı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Szczesny Eski Takım Arkadaşı Wilshere'ı Sosyal Medyada Rencide Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement