T-Hos, Uyap Kurum Portal Entegrasyonunu Nasıl Sağlıyor? - Son Dakika
Ekonomi

T-Hos, Uyap Kurum Portal Entegrasyonunu Nasıl Sağlıyor?

HOS Kurumsal Projeler Direktörü Mehmet Mert, T-HOS'un UYAP Kurum Portal entegrasyonunu sağlarken işleyen süreci Wise TV'ye anlattı.

19.02.2017 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

T-HOS Kurumsal Projeler Direktörü Mehmet Mert, T-HOS'un UYAP Kurum Portal entegrasyonunu sağlarken işleyen süreci Wise TV'ye anlattı.

T-HOS'un UYAP Kurum Portal entegrasyonunu sağlarken işleyen süreç hakkında bilgiler veren Mert, "T-HOS'un 2015 yılında kendi ar-ge bütçesi ve kendi bütçesi ile yapmış olduğu T-HOS, UYAP Kurum Portal'a yüzde yüz ve tam entegre olarak bağlanmış oldu. Bu sayede veri taban yapıları yüzde yüz uyumluluk kazandı. Bunun sonucunda UYAP Kurum Portal'ı 'Tak Çalıştır' adaptörü geliştirdi. Bu da şu demek; Siz UYAP Kurum Portal web servisine abone olduktan sonra UYAP size 3 parametre sağlıyor. Bunlardan birisi erişim adresi, ikincisi kullanıcı adı, üçüncüsü ise şifre. Bu üç parametrenin tamamlanması halinde direk adaptöre erişip verileri senkronize etmeye başlıyor sizin tarafta. ve bu sayede aslında bizim entegre projelerde en çok karşılaştığımız bir sorunun da önüne geçmiş oluyor ki bu da mevcut verinin aktarılması sorunu" dedi.

T-Hos, Uyap Kurum Portal Entegrasyonunu Nasıl Sağlıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi T-Hos, Uyap Kurum Portal Entegrasyonunu Nasıl Sağlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement