Bayramiç'te Mehmet Eren'i kafasından silahla vuran zanlı: "Silahı bana verirken, silah birden ateş aldı" - Son Dakika
Güncel

Bayramiç'te Mehmet Eren'i kafasından silahla vuran zanlı: "Silahı bana verirken, silah birden ateş aldı"

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde evinde başından silahla vurulan Mehmet Eren, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

31.01.2023 14:24  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde evinde başından silahla vurulan Mehmet Eren, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası emniyete giderek teslim olan zanlı A.D. ifadesinde, "Mehmet bir tabanca getirdi, silahı bana göstermek istedi. Silahı bana verirken silah birden ateş aldı. Mehmet başından vuruldu. Ben de 112'yi arayarak olayı haber verdim" dedi.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi Çınar Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Mehmet Eren'in yaşadığı apartmanın 3'üncü katından silah sesi duyan apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mehmet Eren, ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Mehmet Eren daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine sevk edildi. Mehmet Eren, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan 1 saat sonra Bayramiç ilçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olan zanlı A.D., Mehmet Eren'i kazayla vurduğunu söyledi. Zanlı A.D. emniyetteki ifadesinde, "Eşimle ufak bir tartışma yaşadığım için Mehmet Eren'in evinde kalıyordum. Mehmet bir tabanca getirdi. Herhalde kurusıkı tabancadan döndürme yapılmış bir silahtı. Silahı bana göstermek istedi. Silahı bana verirken silah birden ateş aldı. Mehmet başından vuruldu. Ben de 112'yi arayarak olayı haber verdim" şeklinde konuştu.

Olay sırasında evde bulunan A.K. (20) ise emniyetteki ifadesinde, "Mehmet Eren, A.D.'ye silahı verirken kazayla silah ateş aldı ve Mehmet başından vuruldu" diye konuştu.

'Çete kurma', 'cinayet', 'tehdit' gibi çeşitli suçlardan sabıkası olan, 1 yıl önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen zanlı A.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. - ÇANAKKALE

Bayramiç\'te Mehmet Eren\'i kafasından silahla vuran zanlı: "Silahı bana verirken, silah birden ateş aldı"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayramiç'te Mehmet Eren'i kafasından silahla vuran zanlı: 'Silahı bana verirken, silah birden ateş aldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti
    12:00 Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti

    Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti. Vali Işın, Büyükelçi Matis'i Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

  • Türkiye, üç kültürel mirası daha UNESCO'ya aday gösterdi
    11:59 Türkiye, üç kültürel mirası daha UNESCO'ya aday gösterdi

    Türkiye, Antep İşi Nakışı, Geleneksel Keçe Yapımı ve Yoğurt Yapımının Geleneksel Yöntemleri ve İlgili Sosyal Uygulamaları UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne eklemek için başvuruda bulundu. Türkiye, 2025 yılında yapılacak toplantıda bu başvuruların değerlendirilmesini bekliyor.

  • YÖK, Türkiye'deki Yabancı Öğrencilerle İlgili İddialara Yanıt Verdi
    11:59 YÖK, Türkiye'deki Yabancı Öğrencilerle İlgili İddialara Yanıt Verdi

    Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrencilerle ilgili gündeme getirilen iddialarla ilgili açıklama yaptı. YÖK, uluslararası öğrencilerin başvuru ve kayıt-kabul işlemlerinin Türk vatandaşı öğrenciler için herhangi bir hak kaybına neden olmadığını vurguladı. Açıklamada, Türkiye'deki uluslararası öğrencilerin çoğunluğunun kendi imkanlarıyla eğitimlerini sürdürdüğü ve ülkelerine döndüklerinde Türkiye'nin gönüllü elçileri olduğu belirtildi. YÖK, üniversitelerin uluslararası öğrenci ve bilim insanı hareketliliği için cazibe merkezi olmasını engelleyecek söylem ve paylaşımlardan kaçınılması gerektiğini de vurguladı.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti
    11:59 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen atalık yerli tohum fideleri, üreticilere hibe edildi. Dağıtım etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de katıldı.

  • İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı
    11:58 İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak midye bulundu. Olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalandı ve 2 tekneye el konuldu. Şüphelilere yasak yerde midye avcılığı yapmaktan dolayı para cezası kesildi. Ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Karabük'ün Ovacık ilçesinde eşinden görevi devralan muhtar
    11:57 Karabük'ün Ovacık ilçesinde eşinden görevi devralan muhtar

    Karabük'ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahin, tek aday olarak katıldığı seçimde 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devraldı. Şahin, köydeki eksiklikleri gidermek için çalışmalara başladı.

  • Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
    11:55 Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Serhat Turak'ın yönettiği 'Destanların Dansı' AKM'de sahnelendi
    11:55 Serhat Turak'ın yönettiği 'Destanların Dansı' AKM'de sahnelendi

    Sanat yönetmenliğini Serhat Turak'ın üstlendiği Türk destanlarının dans, gösteri ve görsel şovlarla anlatıldığı 'Destanların Dansı', Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu'nda sahnelendi. Gösteride Nuh Tufanı, Dede Korkut, Dört Element, Nevruz, Sarı Gelin, Cevanşir, Alparslan gibi canlandırmalarla tarihsel bir akış sunuluyor.

  • Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması
    11:55 Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması

    Kocaeli'nin Derince ilçesinde özel birey Veli Can Öndeş için düzenlenen doğum günü kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin de katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

  • Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu
    11:55 Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

    Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine polis ve zabıta ekipleri harekete geçti. Kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirilirken, ahırda ise 3 at bulundu. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    11:54 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Afyonkarahisar'da Hükümlü Teslim Edildi, Yasa Dışı Haşhaş Ekimi Yapılan Alan Tespit Edildi
    11:54 Afyonkarahisar'da Hükümlü Teslim Edildi, Yasa Dışı Haşhaş Ekimi Yapılan Alan Tespit Edildi

    Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, cezaevine götürüldü. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanan hükümlü, savcılıktaki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. Aynı zamanda Afyonkarahisar'da yasa dışı haşhaş ekimi yapılan alanlar da tespit edildi. Ekipler, 3 kişinin 8 bin 368 metrekarelik tarlaya izinsiz haşhaş ekimi yaptığını belirledi. Haşhaş bitlikleri sürülerek imha edilirken, 3 kişiye adli işlem uygulandı.


Advertisement