Tabiatı Koruyan Bireyler Yetiştiriliyor - Son Dakika
Güncel

Tabiatı Koruyan Bireyler Yetiştiriliyor

Tabiatı Koruyan Bireyler Yetiştiriliyor

Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kırklareli’ndeki okullarından gelen yoğun talepler doğrultusunda 11-17 yaş grubundaki öğrencilere, tabiat bilincini aşılamak amacıyla üçer günlük eğitim veriliyor.

01.06.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kırklareli'ndeki okullarından gelen yoğun talepler doğrultusunda 11-17 yaş grubundaki öğrencilere, tabiat bilincini aşılamak amacıyla üçer günlük eğitim veriliyor.

Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, eğitimlerin devam ettiğini ve öğrencilerin ilgi gösterdiğini ifade ederek, " Dereköy'de bulunan Yıldız Dağları Tabiat Eğitim Merkezinde yapılan üçer günlük eğitimler kapsamında, Dereköy Sınır Kapısına Yolculuk, Benim Adım Kayın, Dupnisa Mağarası Ziyareti, İğneada Longoz Ormanları Milli Parkına Yolculuk, Kumullarda Yaşam, Milli Parkta Kuş Gözlemi adı altında bir birinden öğretici onlarca etkinlik ile öğrencilere tabiat bilinci aşılanmaktadır. Tabiat eğitimleri sonucunda, öncelikle 11-17 yaş grubu arasındaki çocuklara, İğneada Longoz Ormanları Milli Parkı ve Yıldız Dağları Biyosferi'nin sahip olduğu zengin ekosistemi tanıtılarak biyolojik çeşitliliğin ve tabiatın korunması konusunda duyarlı bireyler yetişmesini sağlamak hedeflenmektedir" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tabiatı Koruyan Bireyler Yetiştiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement