TAÇ INOVA yenilikçi ürünleriyle Evteks'te yerini aldı - Son Dakika
Güncel

TAÇ INOVA yenilikçi ürünleriyle Evteks'te yerini aldı

Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo'da başlayan 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda inovatif ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

26.04.2018 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm inovatif ürünlerini "TAÇ Inova" çatısı altında toplayan Zorlu Tekstil'in, bu yıl negatif iyonlarla pozitif bir uyku deneyimi sunmaya yardımcı TAÇ Ion Therapy Koleksiyonu, birbirinden özel kokularıyla evin havasını tazeleyen TAÇ Misss Perde, hayatı kolaylaştıran fonksiyonlara sahip TAÇ Akıllı Perde Sistemleri, şehir silüetlerinden oluşan TAÇ Glow City Nights ve daha bir çok ürünü ilgiyle karşılandı.

CNR EXPO'da 24.'sü düzenlenen ve dünyanın sayılı ev tekstili fuarlarından EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'na Zorlu Tekstil, 3 ayrı standıyla katıldı. Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil'in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl da Evteks'te sıra dışı ve yepyeni ürünlerle boy gösterdi.

TAÇ Inova'da bu yıl negatif iyonlarla pozitif bir uyku deneyimi sunmaya yardımcı TAÇ Ion Therapy Koleksiyonu, birbirinden özel kokularıyla evin havasını tazeleyen TAÇ Misss Perde, hayatı kolaylaştıran fonksiyonlara sahip Akıllı Perde Sistemleri, yepyeni tasarımlarla TAÇ Glow City Nights Koleksiyonu, sokak stilini yaşam alanlarına taşıyan TAÇ Graffiti, bebeklerin hassas cildi için özel üretilen TAÇ Baby Koleksiyonu gibi pek çok ürün, ev tekstilinde öncülük yaratmaya hazırlanıyor.

Negatif İyonlarla Pozitif Uyku

Yapılan araştırmalara göre bilgisayar, florasan ışıkları, havalandırma sistemlerinin sebep olduğu pozitif iyonlar bedeni negatif yönde etkiliyor. Pozitif iyonların etkisini azaltmak isteyenler için üretilen TAÇ Ion Therapy Koleksiyonunu, negatif iyonlarla pozitif bir uyku deneyimi sağlamaya yardımcı oluyor. TAÇ'ın Ion Therapy nevresim takımı koleksiyonu, doğadan aldığı ilhamla yatak odalarına dinlendirici bir etki katarken sağlıklı bir uyku ortamı sağlamaya yardımcı oluyor. Kusursuz bir dokuya sahip ürün, açık mavi, yeşil ve su damlasına atıfta bulunuyor. Sakinlik veren yaprak desenlerinden oluşan koleksiyon, stresin azalmasına, yorgunluğun giderilmesine yardımcı olurken zihinsel ve fiziksel rahatlık sağlıyor. TAÇ Ion Therapy Koleksiyonu'nun mucizevi negatif iyonları; yorgunluğun azalmasına yardımcı oluyor.

Tazeliğe perde açan koleksiyon

Birbirinden özel 3 farklı kokuyla evin havasını tazeyen TAÇ Misss Perde Koleksiyonu, özel apresi sayesinde etrafa temiz ve taze bir koku yayıyor. Miss Perde Koleksiyonu ile baş döndüren Lavanta kokusu, doğanın en tatlı armağanı Vanilya kokusu, saflığı ve temizliği çağrıtıran Linen kokusu odaların havasını değiştiriyor. Zarif detayların ve naturel tonların hakim olduğu perdeler, evini tazelemek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Yıldız ışıltısını evlere taşıyan perde sistemleri

Hayatı kolaylaştıran fonksiyonlara sahip ürünler, TAÇ Akıllı Perde Sistemleri kategorisinde sergileniyor. TAÇ'ın göz alıcı yeniliği LED Işıklı Perde ve Storlar, teknoloji ve şık tasarım anlayışını buluşturuyor. Yıldızların ışıltısını evine taşımak isteyenlerin ilgiyle takip edeceği LED Işıklı Perde ve Stor Koleksiyonu, gündüz zarif görünümleriyle, gece ise led ışıklarıyla evlere ayrıcalık katıyor. Perde ve storlarda bulunan led ışıklar, tek bir düğme ile kolayca açılıp kapatılabiliyor. Salondan yatak odasına kadar evlerin farklı odalarında kullanılabilen göz alıcı ürünlerin çocuk odaları için özel olarak tasarlanan çeşitleri de bulunuyor. Miniklerin odalarında gece lambası işlevi de gören storlar, onların huzurla uykuya dalmalarına yardımcı oluyor. Yeni Nesil Stor Sistemleri ise fonsiyonel çözümler ve estetik detaylarla TAÇ Inova çatısı altında yer alıyor.

Karanlığın içindeki Işık Taç Glow koleksiyonu ile ortaya çıkıyor

Teknolojiyle ev tekstilinin buluştuğu TAÇ Glow Koleksiyonunda nevresim takımı ve perde koleksiyonları yer alıyor. Ürünler üzerindeki desenler, özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak göz alıcı bir görünüm sunuyor. Geçen yılın koleksiyonundan farklı olarak tasarlanan koleksiyonda desenler şehir temaları üzerinde kurulu olarak TAÇ Glow City Nights Koleksiyonu'nda yer alıyor. Öne çıkan dünya şehirlerinden aldığı ilhamla oluşturulan koleksiyonda; İstanbul, Londra, New York, Paris, Dubai ve Hong Kong gibi şehir siluetleri göz alıcı bir görünüm sunuyor.

Graffiti trendi genç odalarında

Genç Modası Koleksiyonu'nda yer alan TAÇ Graffiti Koleksiyonu; Graffiti sanatçısı MR Hure tarafından tasarlanan ve sokak sanatını gençlerin odasına taşıyan desenlerden oluşuyor.Dinamik, renkli, gençleri yansıtan, ikonik formlar ve mottolardan oluşan desenlerin öne çıktığı nevresim takımları gençlerin odalarını renklendiriyor.

Bebeklerin hassas cildine özel…

Bebeklerin hassas cildi için özel üretilen yüzde 100 pamuk TAÇ Baby Koleksiyon'u nefes alıp veren dokusuyla bebeklere huzurlu bir uyku deneyimi sunuyor. Renkli figürlerden oluşan desenlere sahip tasarımlar, pamuk battaniye, havlu, banyo grubu koleksiyonlarında kendini gösteriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TAÇ INOVA yenilikçi ürünleriyle Evteks'te yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement