Tac Mahal'de Sadece Yüzde 1 Kdv - Son Dakika
Emlak

Tac Mahal'de Sadece Yüzde 1 Kdv

Tac Mahal\'de Sadece Yüzde 1 Kdv

Uluhan Grup, konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlayarak KDV oranını yüzde 1'de tutuyor....

25.09.2012 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tac Mahal residence projesinde Uluhan Grup, konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlayarak KDV oranını yüzde 1'de tutuyor. Dileyenlerin iki ya da daha fazla sayıda daire, home ofis ya da işyerini birleştirebileceği Tac Mahal'de, bağımsız her tapu için yüzde 1 KDV uygulaması gerçekleştirilecek.

Hayata geçirdiği tüm projelerde İstanbul ve Esenyurt'un mimari anlayışına ve yaşam kalitesine katma değerler sağlayan Uluhan Grup, proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni residence projesi Tac Mahal'de devreye koyduğu yüzde 1 KDV uygulaması ve 74 bin TL'den başlayan fiyatlarla projede yer almak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Tac Mahal'in yalnızca bölge açısından değil, İstanbul ölçeğinde de görkemli bir residence projesi olduğuna değinen Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, projede yüzde 18 değil, yüzde 1 KDV uygulaması yapılacağını belirterek, söz konusu avantajın emsal projelerde görülmediğinin altını çiziyor. Uluhan Grup'un güçlü bir sermaye yapısına sahip olduğunu ifade eden Bilgen, insan odaklı yenilikçi yaklaşımları hayata geçirdiklerini ve projelerini tam zamanında teslim ederek her anlamda müşteri memnuniyeti sağladıklarına da vurgu yapıyor.

Faiz ve vade farkı da yok

Tac Mahal'de yer almak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını sunan Uluhan Grup, geçmiş projelerinde olduğu gibi en özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ödemeler kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vadeyle ve esnek ödeme şartları doğrultusunda müşterilerin isteğine göre şekillendiriliyor.

Küçük bir dünya, büyük bir konfor

Karma kullanım mimari özelliğine sahip Tac Mahal'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor. Uluhan Grup'un her türlü konforu içeren ve modüler mimari tarzda inşa ettiği Tac Mahal residence projesinde, daire, işyeri ve home ofis alanlarının metrekare büyüklükleri kişilerin tercihine göre belirlenebiliyor, dileyenler iki veya daha fazla alanı birleştirerek arzu ettikleri daire ve işyeri konforunu kendileri yaratabiliyor.

Uluhan Grup, Tac Mahal residence projesinde her türlü sosyal imkana yer vererek yaşam merkezi sakinlerine ayrıcalıklı ve seçkin bir dünyanın kapılarını açıyor. Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları Tac Mahal'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.

Bu çarşı başka bir çarşı

Yenilikçi bir konseptle tasarlanan Tac Mahal Çarşı sektörel çevrelere birçok ayrıcalık sunuyor. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş yapma garantisi temin ediliyor. Tac Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları, fitness center (hamam, sauna, SPA ve kapalı havuz) ve çocukların mutlu zamanlar geçirebilecekleri bir kreş de yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Tac Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler, çarşıya kolay ulaşım sağlıyor ve düzenli müşteri hareketliliği yaratıyor. Ayrıca Uluhan Grup, çarşı mağazaları için haftalık, aylık, dönemsel ya da yıllık kiralama imkanı sunarak Tac Mahal Çarşı'da iş yapmak isteyenlere büyük kolaylık da sağlıyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Tac Mahal'de Sadece Yüzde 1 Kdv - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement