Taciz Davasında 13 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Taciz Davasında 13 Yıl Hapis

Samsun'da, işçi olarak çalıştığı dershanedeki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan kişi, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

06.06.2013 12:58  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İddiaya göre, geçen yıl Ağustos ayında bir kız, canının sıkkın olduğunu söyleyerek evli ve şüpheliyi eve çağırdı. Şüpheli, iddiaya göre, evde yalnız olan kızı taciz ederken dedesine yakalanıp şikayet üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan şüpheli, kızın kendisine sürekli mesaj çektiğini ve eve de onun çağırdığını ileri sürerek, "Konuşmak istediğini söyledi. Sesi ağlamaklıydı. Eve gidince kapıyı açtı. 'Dışarıda gidip konuşalım' dedim. Ama kabul etmeyip beni içeriye aldı. Üzerimiz giyinik konuşurken dedesi içeriye girdi. Korktuğum için kaçtım. Bana iftira atıyor" dedi. Duruşmaya gelmeyen kız ise daha önceki ifadelerinde sanıktan şikayetçi olduğunu söylemişti. Mahkeme, şüpheliye 'cinsel istismar ve konut dokunulmazlığınığı ihlal etmek' suçlarından toplam 13 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taciz Davasında 13 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement