Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir?

Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir?

Katıldığı bir magazin programında küçük yaşlarda tacize uğradığını açıklayan oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar kimdir? Tacize uğrayan İpek Tanrıyar kimdir?

29.08.2018 17:04  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

, katıldığı bir magazin programında, '' Tam vedalaşıyorduk. O anda bir el tişörtümün altından girdi. Bir baktım sütyenimin askısında. Hemen oradan kaçtım. Küçüktüm o zamanlar. Şimdi olsa canına okurum.'' şeklinde küçük yaşta tacize maruz kaldığını açıkladı.

İPEK TANRIYAR KİMDİR?

, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu olan eski manken, aynı zamanda sunucu ve oyunculuk da yapıyor. Tanrıyar, kariyerine mankenlik yaparak başladı. Milano'da bir Türk tarafından işletilen mankenlik ajansında çalışan İpek Tanrıyar, reklam filmleri ile izleyicinin karşısına çıktı, ardından da sunucu ve oyuncu olarak hayatımıza girdi.

Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir?

''ŞAHANE PAZAR'' İLE DİKKAT ÇEKTİ

Ekranlarda ilk dikkat çektiği proje ise dönemin en sevilen eğlence programlarından biri olan ''Şahane Pazar'' oldu. ''Şahane Pazar'' adlı programda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile birlikte sunuculuk yapan İpek Tanrıyar, bu program sayesinde tanındı ve sevildi.

Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir?

ÇEŞİTLİ DİZİLERDE ROL ALDI

Sunuculuğun yanı sıra dizilerde de yer alan bir dönem ekranlara damga vurmuş olan, Serseri, Sıla, Sensiz Olmuyor, Bir Tatlı Huzur gibi yapımlarda da rol aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü sunucu son olarak katıldığı bir TV programındaki açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi.

Son Dakika Güncel Tacize Uğradığını İtiraf Etti! İpek Tanrıyar Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement