Tacizle Suçlanan Oyuncu Casey Affleck, Oscar Ödül Törenine Katılmayacak - Son Dakika
Magazin

Tacizle Suçlanan Oyuncu Casey Affleck, Oscar Ödül Törenine Katılmayacak

Tacizle Suçlanan Oyuncu Casey Affleck, Oscar Ödül Törenine Katılmayacak

ABD'li ödüllü oyuncu Casey Affleck martta yapılacak Oscar Ödül törenine katılmayacağını açıkladı. Aflleck, tacizle suçlanmıştı.

26.01.2018 16:00  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 yılında "Manchester By The Sea" filmiyle en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Caset Affleck'in bu seneki ödül töreninde en iyi kadın oyuncuya ödülünü teslim etmesi gerekiyordu. Hollywood yıldızı Ben Affleck'in erkek kardeşi Casey Affleck, 2010 yılında film setinde çalışan iki kadının taciz suçlamaları nedeniyle dava edilmişti. Bu suçlamaların ardından Affleck törene katılmayacağını belirtti.

TACİZLE SUÇLANMIŞTI

Oscar Akademi Ödülleri'nden bir sözcü, Affleck'in törene katılmayacağını belirterek "Oscar töreninin bu seneki iyi çalışmalara odaklanması için Affleck'in çekilme kararını takdir ediyoruz" dedi. Yapımcı Amanda White ile görüntü yönetmeni Magdalena Gorka, Affleck'in yönetmenliğini yaptığı parodi belgeseli "I'm Still Here" filminin çekimleri sırasında tacize uğradıklarını açıklamıştı.

Son Dakika Magazin Tacizle Suçlanan Oyuncu Casey Affleck, Oscar Ödül Törenine Katılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vay be: Çok önemlidir.....tüh niye katılmadı üzüntüden uyuyamaz halk şimdi...ya bırakın bu haberleri türkiyenin komşuları niye bu hale geldi bunları yazın ne olacak onu yazın atama bekleyeni .is arayani yazin 1 0 Yanıtla

Advertisement