Tadilat yaparken 4'üncü kattan düşen adam yaşamını yitirdi! O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Tadilat yaparken 4'üncü kattan düşen adam yaşamını yitirdi! O anlar kamerada

Yalova'da evlilik hazırlığı yapan 30 yaşındaki bir kişi, evinin balkonunda tadilat yaptığı sırada aşağıya düşerek hayatını kaybetti. O anlar çevredeki bir güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

30.01.2022 21:58  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık ilçesinde gerçekleşen olayda, nişanlı olan ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Hasan Yıldırım, 4'üncü kattaki dairesinin balkonunda tadilat yapmaya başladı. Yıldırım, balkon demirini kestiği sırada dengesini kaybederek, 4'üncü kattan beton zemine düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Yıldırım'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yıldırım'ın balkondan düştüğü an, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hasan Yıldırım'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Cumhuriyet Savcısı olay yerinde ve Yıldırım'ın evinde inceleme yaptı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tadilat yaparken 4'üncü kattan düşen adam hayatını kaybetti! O anlar kamerada
Tadilat yaparken 4\'üncü kattan düşen adam yaşamını yitirdi! O anlar kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tadilat yaparken 4'üncü kattan düşen adam yaşamını yitirdi! O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı
    19:29 Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kent merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı
    19:29 Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir otopark nedeniyle çıkan kavgada 1'i bıçakla diğeri darpla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 şahıs ise gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Sarıyer'de taksiciyi bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
    19:06 Sarıyer'de taksiciyi bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

    Sarıyer'de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak ölümüne neden olan şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul'da yaşanan olayda, taksici cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement