Taekwondo Türkiye Birincilerinden Şiran'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Taekwondo Türkiye Birincilerinden Şiran'a Ziyaret

Taekwondo Türkiye Birincilerinden Şiran\'a Ziyaret

Gaziantepli Taekwondocular, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

22.01.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programı kapsamında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Gençler Bay, Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda birinci ve üçünce olan Gaziantepli Taekwondocular, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret eden Taekwondo İl Spor Temsilcisi Veysel Döşüçukur ve sporculardan 55 kiloda Türkiye Birincisi Oğuz Nihat Kaya, 49 kiloda Zehra Döşüçukur, 44 kiloda Türkiye üçüncüsü Elif Döşüçukur, Şiran'a yeni görev yerinin de hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile sohbet eden antrenörler ve sporcular daha sonra Şiran ile fotoğraf çektirdi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, sporculara ve antrenörlere tavsiyelerde bulunarak başarılarının devamını diledi. Ömer Faruk Şiran, "Siz değerli sporcularımızdan Türkiye'de, ulusal bazda gösterdiğiniz başarıyı uluslar arası alanda da göstermenizi istiyoruz. Bunun için başta bakanlığımız ve akabinde bakanlığımıza bağlı biz gençlik ve spor il müdürlüğü bize düşen ne varsa, sizlere sonuna kadar destek vermeye hazırız. Burada ben antrenörlerden istirham ediyorum. Çocuklarımızı malzeme ve bazı iaşe konularında asla ve asla merakta bıraktırmayın. Eğer bir çocuk benim üzerimde giyecek sportif kıyafetim yok veya ayağımda ayakkabım yok diye bu adamları bu kişileri antrenmandan alıyorsanız bu yanlış bir felsefe bunları önce malzeme olarak doyurun. Siz verin ki, onlardan isteye bilesiniz. Hem iaşe hem sportif malzeme konusunda sporcularımızın arkasındayız. Her zaman elimizden geldiği kadar sporcularımıza destek vermeye hazırız" dedi.

Taekwondo İl Spor Temsilcisi Veysel Döşüçukur ise yeni görev yerinde Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a hayırlı olsun dileklerini ileterek şunları söyledi:
"Bu sene bay ve bayanlarda Taekwondo Türkiye birinciliği elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Bu amaçla bugün İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran'ın ziyaretine geldik. Müdürümüz bize güzel bir karşılamada bulundu. Yaptığımız görüşmede Müdürümüz Şiran, bize önerilerinde bulundu. Yeni il müdürümüz olduğu için bizde ona antrenör ve sporcularımız ile müdürümüz Şiran'a en güzel hediyeyi verdik diye düşünüyorum. Umuyorum İsveç'te yapılacak olan müsabakada da aynı başarıyı gösteririz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taekwondo Türkiye Birincilerinden Şiran'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement