Taha Akgül, ABD'de Güç Depoluyor - Son Dakika
Spor

Taha Akgül, ABD'de Güç Depoluyor

Taha Akgül, ABD\'de Güç Depoluyor

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Dünya Şampiyonası'na ABD'li Kyle Snyder ile ikili kamp yaparak hazırlanıyor.

08.08.2018 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de yaşadığı partner sıkıntısı nedeniyle ABD'nin Ohio  eyaletinde kendisi gibi olimpiyat şampiyonu güreşçi Snyder ile kamp yapan Taha  Akgül, yaptığı açıklamada, çalışmaların çok verimli geçtiğini vurguladı.
Taha, Macaristan'da ekim ayında düzenlenecek Dünya Güreş  Şampiyonası'na güzel bir ortamda hazırlandıklarını belirterek, "Üst düzey bir  sporcuyla antrenman yapıyorum. Benim açımdan kampın çok yararlı geçtiğine  inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Kampta ABD'lilerin çalışma planını uyguladıklarına işaret eden Taha,  " Dünya Şampiyonası'na planlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Sürekli minderde  antrenmandayız. Bizden beklentilerin olduğunu biliyorum. Malum ülkede partner  sıkıntısı yaşıyorum. Şu an bunu ABD kampıyla biraz gidermiş oluyorum. Kamp çok  verimli geçiyor. Hedefim bir kez daha dünya şampiyonu olmak." ifadelerini  kullandı.
Milli güreşçi Taha Akgül'ün antrenörü Abdullah Çakmar ise Dünya  Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmak için ABD'de bulunduklarını belirterek,  şunları kaydetti:
"Taha'nın rakibi güçlü ve sporcumuzu yüzde 90 zorluyor. İyi bir  kondisyon antrenmanı oluyor. Katılacağımız organizasyonlarda ülkemizi en iyi  şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu yüzden sorumluluğumuzun farkındayız. Snyder  hem başarılı hem de tam bir profesyonel. İstanbul'da yapılan Yaşar Doğu  turnuvasına katıldı. Kendisini iyi bir şekilde ağırladık. Türkiye'ye kamp için de  davet edeceğiz."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Taha Akgül, ABD'de Güç Depoluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement