Tahkim kurulu, metin diyadin'in cezasını onadı - Son Dakika
Spor

Tahkim kurulu, metin diyadin'in cezasını onadı

Tahkim kurulu, metin diyadin\'in cezasını onadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Ankaragücü Teknik Direktörü Metin Diyadin'e verilen 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 46 bin lira para cezasının onandığını açıkladı.

05.10.2019 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Ankaragücü Teknik Direktörü Metin Diyadin'e verilen 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 46 bin lira para cezasının onandığını açıkladı.

Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar şu şekilde:

"MKE Ankaragücü Spor Kulübü Derneği'nin teknik sorumlusu Metin Diyadin ile ilgili PFDK'nın 03.10.2019 tarih ve E.2019-2020/156 K.2019-2020/189 sayılı kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen, 05.10.2019 Cumartesi günü saat 10: 00'da MKE Ankaragücü Spor Kulübü Derneği vekili Av. Yaşar Tolga Bozkurt, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Derneği'nin teknik sorumlusu Metin Diyadin ve vekili Av.Bora İmadoğlu'nun hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı.Yapılan müzakere neticesinde;

MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün teknik sorumlusu Metin Diyadin'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, tedbire uymama nedeniyle FDT'nin 50/1-c maddesi uyarınca 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 33.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirmesi suretiyle toplam 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 46.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oy çokluğu ile erteleme talebinin reddine, oybirliği ile karar verilmiştir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tahkim kurulu, metin diyadin'in cezasını onadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement