Tahliye Olan Kilci Kto Meclisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Tahliye Olan Kilci Kto Meclisine Katıldı

Kayseri'de Şeker operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve tahliye edilen Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı Hasan Ali Kilci, Ticaret Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

26.06.2012 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de Şeker operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve tahliye edilen Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı Hasan Ali Kilci, Ticaret Odası'nın meclis toplantısına katıldı. Kilci, burada yaptığı konuşmasında, "Ailemin, dostlarımın ve KTO üyelerinin başını öne eğecek bir iş yapmadım" diye konuştu.

Kayseri Ticaret Odası önünde meclis üyelerinin alkışları ile karşılanan Hasan Ali Kilci, Yönetim Kurulu toplantısı ile Başkan seçilen Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu'nu ziyaret etti. Kilci ziyaretten sonra Kayseri Ticaret Odası'nın olağan meclis toplantısına katıldı.

Meclis üyeleri tarafından ayakta ve alkışlanarak karşılanan Hasan Ali Kilci, kendisine verilen söz üzerine yaptığı konuşmasında, "Dostlarımın ilgisi, sevgisiyle ayakta durdum ve tutukluluk günlerimde Allah'a sığındım. Kayseri'nin ilacı ve reçetesi birlik ve beraberliğidir" dedi.

Kilci, "Tutukluluk süremi istismar edenlerin eline bir şey geçmez. Başından beri Türk adaletine güvendim. Ne ailemin, ne dostlarımın ne de KTO üyelerinin kafasını öne eğdirecek bir iş yapmadım. Davanın tamamen sonuçlanmasını sabırla bekleyeceğim., tutuklu iken istifa etmemde bir baskı söz konusu değildir. İlkeli ve etik davrandım. İstifa etmemin bu aşamada uygun olduğunu düşündüm" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahliye Olan Kilci Kto Meclisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement