Tahliye Olan Subaylar Anıtkabir'e Koştu - Son Dakika
Güncel

Tahliye Olan Subaylar Anıtkabir'e Koştu

Tahliye Olan Subaylar Anıtkabir\'e Koştu

Balyoz Davası'nda tahliye olan subaylar, ilk iş olarak Anıtkabir'i ziyaret etti.

20.06.2014 12:07  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasıyla ilgili kararının ardından tahliye olan subaylar, Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'de saygı duruşunda bulunan subaylar, İstiklal Marşı'nı okudu.

DÜN TAHLİYE OLDULAR

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali karının ardından tahliye ve yeniden yargılama taleplerini değerlendirmek üzere toplanan İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin dün 230 sanığın tahliyesine karar vermesinin ardından Mamak Cezaevi'nde tutuklu bulunan subaylar tahliye edilmişti.

ANITKABİR'E ÇIKTILAR

Dün akşam tahliye edilen subaylar bugün Sabah saatlerinde yakınlarıyla birlikte Anıtkabir'e geldi. Ellerindeki Türk bayrakları ile Aslanlı yoldan yürüyüşe başlayan subaylar ve yakınları, daha sonra Atatürk'ün mozolesinde saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından mozolenin önünden ayrılan subaylar yürümeye başladıkları sırada subaylara destek vermek için ziyarete katılan vatandaşlar İstiklal Marşı'nı okumaya başladı. Bu sırada hareket halinde subaylar tekrar durarak İstiklal Marşı'nı okudu.

HATIRA POZU VERDİLER

Balyoz davasından tahliye edilen subaylar okunan İstiklal Marşı'nın ardından gazetecilere hatıra pozu verdi. Subayların ziyaretine Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı emekli Koramiral Atilla Kezek'te katıldı.

DİKKAT ÇEKEN ŞAPKALAR

Öte yandan Balyoz davasından tahliye edilen bazı subayların kafasındaki şapkalar ise dikkat çekti. Bazı subayların denizci şapkaları üzerinde 'TCG-Mamak' yazdığı görüldü. Mamak Cezaevi'nden tahliye olan subaylar Balyoz davası hükümlüsü iken GATA'da tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp'i de unutmadı. Subayların bir çoğunun Özenalp'in resminin bulunduğu tişört giydi.

ÖZENALP'İ UNUTMADILAR

Anıtkabir'i ziyaret eden subaylar daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda Özenalp'in mezarını ziyaret ettiler.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tahliye Olan Subaylar Anıtkabir'e Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Seckin kcr: Kabeye gitmekerini beklemiyoduk zaten 14 16 Yanıtla Seckin kcr: Zekasi kafasina buyuk gelen arkadasim kabe amerikada olsa dindenmi cikacaktik gitmiycekmiydik 0 0 Seckin kcr: Evet haram barayla kabeye gidilmiyor onun icin yillardir hortumladiklari paralarla anitkabire gidiyolat 0 0
  • gundi: tayyip sayesinde hac farizalarını yerine getiriyolar. 13 16 Yanıtla
  • amir: Tekke ve zaviyeleri kapatan zihniyet anit kbirdn medet umar olmuş komik tipler koca kafalar 16 13 Yanıtla tahsin: medet ummakla saygı duyup kabrinde dua etmek, saygı sunmak farklıdır. siz hiç bir yakınınızın kabrini ziyaret ettiniz mi? ettiyseniz ondan medet ummaya mı gitmiştiniz yoksa dua etmeye mi? 0 0
  • TOKMAK: ATATÜRK KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜNBAZI MALLAR FATİHTEN SONRA GELİP MEMLEKETI BU HALE DÜŞÜRDÜ SANIYORLAR..ULAN AT PİSLİĞİNDEN ARPA SEÇECEK DURUMA DÜŞMÜŞALMAN GENERAL ÇANAKKALEDE ORDUNUN BAŞINA GETİRİLMİŞ HALA CAR CAR CAR ÖTÜYORLAR..40 YAŞIMA GELDİM ŞAPKA TAKMADI DİYE ÖLDÜRÜRÜLEN BİRİNİN TORUNUNA RASTLAMADIM...HER YER ISLAM ALIMI KAYNIYORMUŞ...ULAN BUKADAR ISLAM ALIMI VAR ARAP CAMIASI HURMADAN BAŞKA BİR HALT ÜRETEMİYOR. ONUN BİLE EN KALİTESINI ISRAIL ÜRETİYOR... 15 14 Yanıtla TOKMAK: ISLAM ÜLKELERIYLE KENDINI KARŞILAŞTIR OZAMAN GÖRÜRSÜN... 0 0 Seckin kcr: Tokmak kafa corumun iskilip ilcesi toyhane koyune git sana sapka icin idam edilenleri anlatsinlar ama bu kafayla ordan cikisin olmaz 0 0 gurbuz bumbur: Dedelerim fermanla dans yasaklarken Kemalistler ezan yasakladılar. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement