Tahran'da tüp gaz patlamasında bir kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tahran'da tüp gaz patlamasında bir kişi yaralandı

Tahran\'da tüp gaz patlamasında bir kişi yaralandı

İran'ın başkenti Tahran'daki bir binanın altında bulunan 30 tüp gazın patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

11.07.2020 22:33  Güncelleme: 05:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'ın başkenti Tahran'daki bir binanın altında bulunan 30 tüp gazın patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Tahran İtfaiyesi Sözcüsü Celal Meleki, yerel medyaya yaptığı açıklamada, akşam Sabalan Caddesi'nde bulunan bir binanın alt katındaki 30 tüp gazın patladığını ifade etti.

Olayda can kaybının yaşanmadığını belirten Meleki, yaralanan bir kişinin hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

İran'da son haftalarda meydana gelen gaz ve trafo patlamaları ile orman ve park yangınları, dışarıdan ülkeye saldırı olduğu iddialarına yol açıyor. Son olarak geçen hafta İsfahan'daki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen olayın nedenine ilişkin İranlı yetkililerin şu ana kadar açıklama yapmaması, olayda İsrail'in parmağının bulunduğu iddialarına neden olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tahran'da tüp gaz patlamasında bir kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu, alkollü sürücü yaralandı
    09:54 Amasya'da kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu, alkollü sürücü yaralandı

    Amasya'da Turan D. tarafından kullanılan bir otomobil, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Yaralanan sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı gerçekleşti
    09:54 Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı gerçekleşti

    Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapılan 'Seçim Güvenliği' toplantısında, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için güvenli bir ortamın sağlanması amaçlandı. Toplantıya il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, ilçe emniyet müdürleri ve görevli amirler katıldı.

  • Ankara'da Vatandaşlar Fiyatlara Tepki Gösterdi
    09:53 Ankara'da Vatandaşlar Fiyatlara Tepki Gösterdi

    Ankara'da pazara giden vatandaşlar, meyve sebze fiyatlarının pahalılığından dert yanarak tepki gösterdi. Vatandaşlar, alım güçlerinin düştüğünü ve eskiden alacakları miktarın yarıya düştüğünü belirtti. Emekli maaşlarının yetmediğini ifade eden vatandaşlar, hükümetin denetim eksikliği ve seçime odaklanmasını eleştirdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların artışının seçim sonrasında daha da yükseleceğini düşündüklerini dile getirdi.

  • Gümüşhane'de 40 Yıldır Kıraathane İşleten Galip Gün, Temizlik Tutkusunu Sürdürüyor
    09:50 Gümüşhane'de 40 Yıldır Kıraathane İşleten Galip Gün, Temizlik Tutkusunu Sürdürüyor

    Gümüşhane'de 40 yıldır kıraathane işletmeciliği yapan 59 yaşındaki Galip Gün, işletmesini evi gibi temiz tutuyor. Her oyundan sonra ıstaka ve taşları özel bezlerle temizleyen Gün, müşterilerin memnuniyetini kazanıyor. Gün'ün titizliği ve temizliği nedeniyle kıraathane tercih ediliyor.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Son Mitingini Yaptı
    09:50 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Son Mitingini Yaptı

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalı'nın katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Başkan Günel, sevgi ve destek mesajlarıyla dolu bir konuşma gerçekleştirdi ve Kuşadası halkına teşekkür etti. Ayrıca, sahte hesaplar aracılığıyla iftira kampanyası düzenleyenlere de cevap verdi.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Rakip Adayların İddialarını Yalanladı
    09:50 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Rakip Adayların İddialarını Yalanladı

    Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, rakip belediye başkan adaylarının kendisine yönelik iddialarını sert bir dille yalanladı. Dürüst siyaset yapmaya davet eden Kıvrak, hesap verme konusunda iddialara açık olduğunu belirtti.

  • Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Personelini Ziyaret Etti
    09:50 Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Personelini Ziyaret Etti

    Akhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Besim Dutlulu, 5 yıllık görev süresinde kendisine mesai arkadaşlığı yapan Akhisar Belediye personelini ziyaret etti. Dutlulu, önceki dönemlerde mesai ücretleri bile verilmeyen belediye personelinin çalışma şartlarını ve maaşlarını iyileştirdiklerini belirterek, ikinci döneminde de omuz omuza Akhisar'ı güzelleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

  • Bayburt'un Aksaçlı köyünde 3 yaşındaki çocuk dereye düşerek boğuldu
    09:49 Bayburt'un Aksaçlı köyünde 3 yaşındaki çocuk dereye düşerek boğuldu

    Bayburt Merkeze bağlı Aksaçlı köyünde kaybolan 3 yaşındaki Yusuf Efe Kekeç'in cansız bedeni, evlerinden 800 metre uzaklıktaki derede bulundu. Ailesi, oğullarını aramaya başladıktan sonra durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve AFAD ekipleri saatlerce süren aramaların sonucunda Yusuf Efe Kekeç'in cansız bedenini buldu. Cenaze otopsi için Bayburt Devlet Hastanesine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Ukrayna'da Savaş Ortamında Komutanın Gizli Aşk Görüntüleri Ortaya Çıktı
    09:46 Ukrayna'da Savaş Ortamında Komutanın Gizli Aşk Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Ukrayna'da bir gizli kamera, savaşın devam ettiği bir dönemde, aynı anda 3 meslektaşı ile aşk yaşayan bir komutanın makam odasında çekilen görüntülerini ortaya çıkardı. Görüntüler sosyal medyada büyük infial yarattı ve ülkede tartışmalara neden oldu.


Advertisement