Takım Elbise Detayı! Reza Zarrab'ın İtirafçı Olduğu Neredeyse Kesinleşti - Son Dakika
Güncel

Takım Elbise Detayı! Reza Zarrab'ın İtirafçı Olduğu Neredeyse Kesinleşti

Reza Zerrab'ın itirafçı olacağı iddiaları, duruşma hakiminin mektubuyla güçlendi. Hakim, 27 Kasım duruşması için Hakan Atilla'ya takım elbise verilmesini isterken, Zarrab'ın adını bile anmadı.

17.11.2017 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu deldiği gerekçesiyle "ABD'yi dolandırmak" suçundan New York'ta tutuklu yargılanan ve bir haftadır kendisinden haber alınamayan Reza Zerrab, dünkü duruşma da katılmadı.

ZARRAB DÜNKÜ DURUŞMAYA KATILMAMIŞTI

27 Kasım'da yapılacak jürili duruşma öncesi yapılan ara duruşmaya Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ve avukatları katılmış, ancak Reza Zerrab ve avukatları mahkeme salonuna gelmemişti.

Bu durum, Zarrab'ın, ABD tarafından iş birliğine ve itirafçı olmaya ikna edildiği şeklinde yorumlanmıştı.

HAKİM, ATİLLA İÇİN TAKIM ELBİSE İSTEDİ

Hürriyet New York temsilcisi Razi Canikligil, konuyla ilgili ilginç bir detayı daha paylaştı. Duruşmaları takip eden Canikli, dünkü duruşmanın ardından mahkeme başkanının, Hakan Atilla ve Reza Zarrab'ın kaldıkları cezaevine bir mektup gönderdiğini, mektupta Hakan Atilla'ya 27 Kasım'daki duruşma için takım elbise, ayakkabı, çorap ve kemer verilmesini istediğini söyledi.

ZARRAB MUHTEMELEN DURUŞMAYA KATILMAYACAK

Ancak hakim Zarrab için aynı talepte bulunmadı. Bu durum da, Zarrab'ın 27 Kasım'daki jürili duruşmaya katılmayacağı, ya da zaten dışarda olduğu için kendi takım elbisesiyle katılacağı anlamına geliyor. Her iki durum da, Zarrab'ın itirafçı olduğu ihtimalini oldukça güçlendiriyor.

Takım Elbise Detayı! Reza Zarrab\'ın İtirafçı Olduğu Neredeyse Kesinleşti

Son Dakika Güncel Takım Elbise Detayı! Reza Zarrab'ın İtirafçı Olduğu Neredeyse Kesinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement