"Takım Olmak Bu" - Son Dakika
Spor

"Takım Olmak Bu"

"Takım Olmak Bu"

A Milli Takım teknik direktörü Lucescu, otobüste ışığı gördü.

25.03.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR

İrlanda Cumhuriyeti maçından sonra otele giden futbolcular araçta şarkılar söylerken, Rumen çalıştırıcının çevresindekilere, "Takım olmak bu... Sadece sahada mücadele etmek değil, saha dışında da bir arada güzel vakit geçirmek önemli" diye konuştu.

Türkiye'nin yenilenen kadrosu ve formasıyla İrlanda Cumhuriyeti karşısında ortaya koyduğu futbol umut verirken, A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, hem takımı hem de takım ruhunu beğendi.

Ay-yıldızlıların Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından özellikle ilk yarıda sergilenen futbolu beğendiğini dile getiren tecrübeli hocanın, stattan ayrılırken otobüsteki tablodan çok etkilendiği ortaya çıktı. Genç ve tecrübeli futbolcuların, birlikte şarkılar söyleyerek Antalya Stadı'ndan kamp yapılan yere gittiği belirtildi.
Luce'nin buna yorumu ise, "Takım olmak bu... Sadece sahada mücadele etmek değil saha dışında da bir arada güzel vakit geçirmek önemli" dediği öğrenildi.
Rumen teknik adamın, hazırlık karşılaşması olmasına rağmen sergilenen disiplinli ve mücadeleci futbolu överek, "Sanki bir resmi maç ciddiyetinde oynadılar. Bu mesajin verilmesi çok önemli" diye konuştuğu ifade edildi.
Rumen teknik adamın, futbolcularının sahada basmadık yer bırakmamalarına da övgüler yağdırdığı bildirildi. Aynı tabloyu, Karadağ ile oynanacak müsabakada da görmek isteyen Mircea Lucescu'nun ilk karşılaşmada şans vermediği bazı isimlere forma vereceği belirtildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Takım Olmak Bu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement