Takımda Takviyeden Ziyade Değişim Yaşandı" - Son Dakika
Spor

Takımda Takviyeden Ziyade Değişim Yaşandı"

Takımda Takviyeden Ziyade Değişim Yaşandı"

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, ara transfer döneminde kadroyu önemli ölçüde değiştirdiklerini belirterek, "Takımda takviyeden ziyade değişim yaşandı.

02.02.2017 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, ara transfer döneminde kadroyu önemli ölçüde değiştirdiklerini belirterek, "Takımda takviyeden ziyade değişim yaşandı." dedi.

Diyadin, takımının GASKİ Tesisleri'ndeki antrenmanının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde kadroda değişikliğe gittiklerini kaydederek, "Takımda fazla süre alamayan futbolcularla yollarımızı ayırıp yerlerine daha dinamik ve önceki takımlarında süre alan oyuncuları tercih ettik. Son 2-3 haftadır oyun olarak iyi bir yoldayız. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu bir süreç. Bu tip değişimler kolay olmuyor." şeklinde konuştu.

Sezon başında kadronun doğru oluşturulamadığını savunan Diyadin, "Yaklaşık 10 arkadaşımızla yolları ayırıp yerlerine de yenilerini getirdik. Yani takımda takviyeden ziyade değişim yaşandı." ifadelerini kullandı.

Oyun formatı anlamında istedikleri ritmi yakalamaya başladıklarını aktaran Metin Diyadin, "Son 2-3 haftadır oyun olarak rakiplerimizden daha iyiydik. Sadece skor üretmede sıkıntılarımız var. Bunu da aştığımızda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Takım olma yolunda önemli bir gelişim yaşadığımız muhakkak. Bunu skorla da birleştirdiğimiz zaman çok daha iyi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı

Büyükşehir Gaziantepspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

GASKİ Tesisleri'nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sahada ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra salonda çalıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Takımda Takviyeden Ziyade Değişim Yaşandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement